Plus Ultra Wageningen

Incubator gebouw op de Wageningen Campus

Plus Ultra Wageningen

Incubator gebouw op de Wageningen Campus

Plus Ultra Wageningen: Incubator en bedrijfsverzamelgebouw op Wageningen Campus

Plus Ultra Wageningen

Plus Ultra Wageningen bevat 7.500m² aan laboratoria, cleanrooms, pilot plants, vergaderzalen, presentatieruimten en kantoren. Ook is er een incubatorfunctie gerealiseerd waar ondersteuning, innovatie en ontwikkeling centraal staat. Daarnaast is het ook fysiek gekoppeld aan Plus Ultra II.

Plus Ultra en Plus Ultra II hebben een eigen parkeergarage met meer dan 300 parkeerplekken, zodat huurders en bezoekers nooit ver hoeven te lopen. Ook is er een eigen fietsenstalling tussen de parkeergarage en het gebouw in. Uiteraard is er ook aan zowel elektrische auto’s als fietsen gedacht.

Lab- of kantoorruimte huren?

Het kloppende hart van Plus Ultra Wageningen is het open atrium. Dit is een plek waar huurders samen kunnen komen en werken aan innoverende ideeën binnen de Agri & Food sector.

Start-ups van Wageningen University & Research krijgen de kans om te groeien en hun ondernemende vaardigheden te ontwikkelen in de incubatorruimte van StartHub Wageningen.

Wil jij onderdeel uitmaken van de bruisende community van Wageningen Campus? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Rik Creemers

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Wageningen?

Rik Creemers
M: +31 61396 8955 E: r.creemers@kadans.com

Rik Creemers

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Wageningen?

Rik Creemers  
M: +31 61396 8955     E: r.creemers@kadans.com

Wageningen Campus

Lees meer

Spaces

Plus Ultra Wageningen biedt 7.500 m2 aan lab- en kantoorruimte aan. Daarnaast kunnen huurders gebruik maken van verschillende gedeelde faciliteiten zoals meeting rooms. De locatie heeft een open indeling, geklimatiseerde werkruimtes en een strak design. Er zijn tal van parkeermogelijkheden en is ook goed bereikbaar met het ov.

Support

Plus Ultra Wageningen heeft een toegewijd team van experts die voor je klaar staan. Met alle beheer-technische vragen kunnen huurders terecht bij onze technische en facilitaire managers. Zo zorgen we ervoor dat je je alleen maar zorgen hoeft te maken over het runnen van de organisatie. Hulp nodig met het ontwerpen van de ideale werkplek? Kadans biedt graag ondersteuning bij het fit-out proces.

Community

Plus Ultra Wageningen is gelegen op de Wageningen Campus en biedt ruimte aan organisaties in de Agri & Food sector. Als huurder word je tevens onderdeel van de Kadans Community. Wij brengen je, indien gewenst, in contact met interessante partners uit ons netwerk om de organisatie te laten floreren en groeien. Daarnaast organiseren we verschillende netwerk- en business events.

Ook op Campus Wageningen

Een impressie van Plus Ultra Wageningen

Ik wil meer
informatie

Ik wil meer
informatie