Binnenhaven 5

Thuishaven van Eurofins

Ten behoeve van Eurofins (voorheen BLGG AgroXpertus) heeft Kadans Science Partner het Ten Houtengebouw op het Business & Science Park Wageningen grondig gerenoveerd en uitgebreid. In het oude universiteitsgebouw heeft Eurofins de beschikking over ruim 11.500 m2 aan kantoor- en laboratoriumfaciliteiten. Het gebouw is volledig gemoderniseerd en naar de wensen en eisen van de gebruiker aangepast. Hiervoor is geïnvesteerd in bouwkundige en installatietechnische voorzieningen, waaronder diverse gebruikersspecifieke zaken. Kadans heeft zicht gericht op een duurzame wijze van investeren, zodat voor Eurofins middelen vrij komen om in te zetten voor de core business.

Kadans locatie op maat ontwikkeld voor Eurofins

Binnenhaven 5
Ten behoeve van Eurofins heeft Kadans Science Partner het Ten Houtengebouw op het Business & Science Park Wageningen grondig gerenoveerd en uitgebreid. In het oude universiteitsgebouw heeft Eurofins de beschikking over ruim 11.500 m2 aan kantoor- en laboratoriumfaciliteiten. Het gebouw is volledig gemoderniseerd en naar de wensen en eisen van de gebruiker aangepast. Hiervoor is geïnvesteerd in bouwkundige en installatietechnische voorzieningen, waaronder diverse gebruikersspecifieke zaken. Kadans heeft zicht gericht op een duurzame wijze van investeren, zodat voor Eurofins middelen vrij komen om in te zetten voor de core business.

Onderzoek
Eurofins voert onder andere bodemkundig en plantaardig onderzoek uit. Een van de redenen om naar Binnenhaven 5 te verhuizen is de nabijheid van Wageningen University & Research (WUR), een van de leidende onderzoeks- en kennisinstituten in de kennisdomeinen Agro, Food en Biobased. Sinds 2010 draagt het gebouw de naam van zijn adres. Voorheen werd het gebouw Ten Houten genoemd.

 

 

Rik Creemers

Meer weten over de huurmogelijkheden op Wageningen Campus?

Rik Creemers
M: +31 61396 8955 E: r.creemers@kadans.com

Rik Creemers

Meer weten over de huurmogelijkheden op Wageningen Campus?

Rik Creemers  
M: +31 61396 8955     E: r.creemers@kadans.com

Wageningen Campus

Lees meer

Spaces

Binnenhaven 5 is volledig in gebruik door Eurofins. Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen en beslaat 11.500 m2. Kadans heeft Binnenhaven 5 volledig gemoderniseerd naar de wensen van Eurofins.

Support

Binnenhaven 5 heeft een toegewijd team van experts die voor Eurofins klaar staan. Hier kunnen ze met al hun beheertechnische vragen terecht bij onze technische en facilitaire managers. Zo zorgen we ervoor dat Eurofins zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het runnen van hun organisatie.

Community

Binnenhaven 5 is gelegen op de Wageningen Campus en biedt ruimte aan organisaties in de Agrifood sector. Eurofins maakt tevens onderdeel uit van de Kadans Community.

Ook op Wageningen Campus

Ik wil meer
informatie