Plus Ultra II

Waar innovatie en ontwikkeling centraal staat

Plus Ultra II

Waar innovatie en ontwikkeling centraal staat

Plus Ultra II: Incubator en bedrijfsverzamelgebouw op Wageningen Campus

Plus Ultra II

Plus Ultra II Wageningen heeft 10.500 m² aan laboratoria, cleanrooms, pilot plants, multifunctionele onderzoeksruimten, vergaderzalen, presentatieruimten en kantoren. Daarmee is het een stuk groter dan Plus Ultra I. Ook is er een incubatorfunctie gerealiseerd waar ondersteuning, innovatie en ontwikkeling centraal staat.

Het bedrijfsverzamelgebouw is transparant en flexibel in te delen en bovendien fysiek gekoppeld aan Plus Ultra met een loopbrug. Er is ruimte voor open en gesloten kantoren, diverse laboratoria, pilot plants en overige onderzoeksruimten. Het centrale trappenhuis met daarin alle gedeelde faciliteiten dragen bij aan het stimuleren van ontmoeting tussen de verschillende huurders.

Lab- of kantoorruimte huren?

Plus Ultra II heeft een eigen parkeergarage met meer dan 300 parkeerplekken, zodat huurders en bezoekers nooit ver hoeven te lopen. Ook is er een eigen fietsenstalling tussen de parkeergarage en het gebouw in. Uiteraard is er ook aan zowel elektrische auto’s alsook elektrische fietsen gedacht.

Wil je je onderneming vestigen in een van de meest moderne en duurzame gebouwen op de universiteitscampus van Wageningen: Plus Ultra II? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag je specifieke wensen zodat wij een ruimte kunnen aanbieden die past bij jouw organisatie.

Rik Creemers

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra II?

Rik Creemers  
M: +31 61396 8955     E: r.creemers@kadans.com
Rik Creemers

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra II?

Rik Creemers
M: +31 61396 8955 E: r.creemers@kadans.com

Wageningen Campus

Lees meer

Spaces

Plus Ultra II biedt 10.500 m2 aan lab- en kantoorruimte aan. Daarnaast kunnen huurders gebruik maken van verschillende gedeelde faciliteiten zoals meeting rooms, presentatie gebieden en een mooi open atrium. De locatie heeft een open indeling, geklimatiseerde werkruimtes en een strak design.

Support

Plus Ultra II heeft een toegewijd team van experts die voor je klaar staan. Met alle beheer-technische vragen kunnen huurders terecht bij onze technische en facilitaire managers. Zo zorgen we ervoor dat je je alleen maar zorgen hoeft te maken over het runnen van de organisatie. Hulp nodig met het ontwerpen van de ideale werkplek? Kadans biedt graag ondersteuning bij het fit-out proces.

Community

Plus Ultra II is gelegen op de Wageningen Campus en biedt ruimte aan organisaties in de Agri & Food en Life Science & Health sectoren. Als huurder word je tevens onderdeel van de Kadans Community. Wij brengen je, indien gewenst, in contact met interessante partners uit ons netwerk om de organisatie te laten floreren en groeien. Daarnaast organiseren we verschillende netwerk- en business events.

Een impressie van Plus Ultra II

Ik wil meer
informatie

Ik wil meer
informatie