BioPartner Center

Katalysator en incubator

BioPartner Center

Katalysator en incubator

BioPartner Center: De Food Valley incubator

Biopartner Center Wageninen

BioPartner Center Wageningen biedt laboratoriumfaciliteiten en kantoorruimten voor bedrijven in de life sciences, agri en food sectoren. Door de incubatorfunctie van het gebouw wordt contact en samenwerking tussen bedrijven gestimuleerd. BioPartner Center biedt faciliteiten voor ervaren bedrijven, maar ook voor start-ups en scale-ups. Innovatieve ideeën krijgen hier de kans om te groeien. Kadans Science Partner heeft ruime ervaring in het vinden van de juiste specifieke oplossingen. Door onze specialistische kennis op het gebied van kennisintensieve huisvesting zijn wij in staat huisvesting te bieden die perfect aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Vestigen in BioPartner Center betekent niet alleen een uitstekende werkplek en toegang tot het science park, maar ook toegang tot een groot netwerk aan bedrijven en instellingen die actief zijn in de life sciences, agri en food sectoren in de Food Valley regio.

Lab- of kantoorruimte huren?

De te huren ruimten in BioPartner Center Wageningen zijn naar eigen inzicht in te richten. Units zijn al beschikbaar vanaf 20 m² en flexibele combinaties zijn mogelijk. Laboratoria, cleanrooms, pilot plants, geconditioneerde ruimten en multifunctionele onderzoeksruimten zijn op maat in te richten, zodat de faciliteiten volledig aansluiten bij de onderzoeksactiviteiten van jouw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om jouw organisatie te huisvesten.

Rik Creemers

Meer weten over de huurmogelijkheden in Biopartner Center Wageningen?

Rik Creemers
M: +31 61396 8955 E: r.creemers@kadans.com

Rik Creemers

Meer weten over de huurmogelijkheden in Biopartner Center Wageningen?

Rik Creemers  
M: +31 61396 8955     E: r.creemers@kadans.com

Wageningen Campus

Lees meer

Spaces

BioPartner Center Wageningen biedt lab- en kantoorruimte aan vanaf 20 m2. Daarnaast kunnen huurders gebruik maken van verschillende gedeelde faciliteiten zoals meeting rooms.

Support

Biopartner Center Wageningen heeft een toegewijd team van experts die voor jou klaar staan. Met alle beheertechnische vragen kun je terecht bij onze technische en facilitaire managers. Zo zorgen we ervoor dat jij je alleen maar zorgen hoeft te maken over het runnen van jouw organisatie. Hulp nodig met het ontwerpen van je ideale werkplek? Kadans biedt graag ondersteuning bij het fit-out proces.

Community

Biopartner Center Wageningen is gelegen op de Wageningen Campus en biedt ruimte aan organisaties in de Agrifood sector. Als huurder maak je tevens onderdeel uit van de Kadans Community. Wij brengen je in contact met interessante partners uit ons netwerk om jouw organisatie te laten floreren en groeien.

Ook op Wageningen Campus

Een impressie van Biopartner Center Wageningen

Ik wil meer
informatie

Ik wil meer
informatie