Plus Ultra III Wageningen

Op maat gemaakte onderzoeksfaciliteiten voor duurzame, innovatieve organisaties

Rik Creemers

Meer weten over de huurmogelijkheden van laboratorium of kantoorruimte in het nieuwe Plus Ultra III Wageningen?

Rik Creemers
M: +31 61396 8955 E: r.creemers@kadans.com

Rik Creemers

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra II?

Rik Creemers  
M: +31 61396 8955     E: r.creemers@kadans.com

Plus Ultra III Wageningen: de plek voor duurzame innovatie

Toekomstbestendig en duurzaam

Plus Ultra III Wageningen wordt een toekomstbestendig en uiterst duurzaam gebouw die ruimte biedt voor innovatieve bedrijven op de Wageningen Campus. Het grote, multifunctionele, atrium biedt ruimte voor vergaderingen, evenementen en lunch. Net zoals Plus Ultra en Plus Ultra II stimuleert Plus Ultra III ontmoetingen, samenwerkingen en kennisdeling tussen bedrijven en het onderwijs. Huurders van Plus Ultra III komen op een bruisende campus waar Kadans Science Partner samen met Wageningen University & Research aan een sterke community bouwt.

Lab- of kantoorruimte huren in Wageningen?

Plus Ultra III Wageningen bevat 7,500 m2 ruimte voor laboratoria, pilot plants en kantoren. De begane grond zal volledig uitgerust worden als pilot plant. Op de overige verdiepingen is het mogelijk om vanaf 25 m2 aan labruimte te huren. Hulp nodig met het inrichten van je ideale lab omgeving? Kadans biedt graag ondersteuning bij het fit-out proces.

Meer informatie over de mogelijkheden in Plus Ultra III Wageningen voor jouw bedrijf? Neem direct contact met ons op!

Wageningen Campus

Lees meer

Plus Ultra III Wageningen in het kort:

Duurzaamheid
 • Bijna volledig van hout gemaakt

 • BREEAM Excellent

 • Gebruikt gerecyclede materialen

 • CO2-negatieve constructie

Locatie
 • Wageningen Campus

 • Groene omgeving

 • Dichtbij Wageningen University & Research

 • Voldoende parkeerruimte

Technische specs
 • 7,500 m2 verhuurbare ruimte

 • 5 verdiepingen

 • Hoge kwaliteit lab-, pilot- en kantoorruimte

 • Oplevering Q3 2025

Design & Smart building
 • Onder arcitectuur van Proof of the Sum

 • Atrium als verbindend element

 • Smart sensoren

 • Ondersteuning bij fit-out

Faciliteiten
 • Moderne vergaderfaciliteiten

 • Eigen facilitair team ter plekke

Community
 • Toegang tot lokale ecosysteem

 • Netwerk- & businessevents

 • Verbinding met internationale Kadans community

 • Innovatieve bedrijven

Spaces

Plus Ultra III Wageningen biedt laboratorium en kantoorruimte aan vanaf 25 m2 op de Wageningen Campus. Je vindt hier een mooie combinatie van onderzoeksruimtes, kantoorruimtes en vergaderfaciliteiten.

Een ultramodern gebouw met geklimatiseerde ruimtes en een duurzaam ontwerp, Plus Ultra III Wageningen is een toonaangevend gebouw op het gebied van duurzaamheid. Het gebouw is vrijwel helemaal van hout gemaakt en wordt op CO2-negatieve wijze geconstrueerd. Dit ligt allemaal in lijn met de missie van Wageningen University & Reseach: “To explore the potential of nature to improve the quality of life.”

Plus Ultra III Wageningen wordt ontwikkeld met de ambitie voor een BREEAM-NL Excellent certificering.

Plus Ultra III Wageningen bevat 7,500 m2 ruimte voor laboratoria, pilot plants en kantoren. De begane grond zal volledig uitgerust worden als pilot plant. Op de overige verdiepingen is het mogelijk om vanaf 25 m2 aan labruimte te huren. Hulp nodig met het inrichten van je ideale lab omgeving? Kadans biedt graag ondersteuning bij het fit-out proces. Meer informatie over de mogelijkheden in Plus Ultra III Wageningen voor jouw bedrijf? Neem direct contact met ons op!
Plus Ultra III Wageningen bevat 7,500 m2 ruimte voor laboratoria, pilot plants en kantoren. De begane grond zal volledig uitgerust worden als pilot plant. Op de overige verdiepingen is het mogelijk om vanaf 25 m2 aan labruimte te huren. Hulp nodig met het inrichten van je ideale lab omgeving? Kadans biedt graag ondersteuning bij het fit-out proces. Meer informatie over de mogelijkheden in Plus Ultra III Wageningen voor jouw bedrijf? Neem direct contact met ons op!
Support

Plus Ultra III Wageningen zal een toegewijd team van experts hebben die voor u klaarstaan. Denk hierbij aan zowel een facilitair als technisch manager op de Wageningen Campus waar je met al je vragen terech tkunt. Ook ondersteunen wij de groei van huurder via onze diensten en partners die gemakkelijker toegang bieden tot talent, onderzoek en kapitaal binnen de lokale nabijheid van het cluster, of met hulp van ons wereldwijde netwerk

De faciliteiten in Plus Ultra III Wageningen zijn van hoge kwaliteit. Denk aan moderne vergaderfaciliteiten met de nieuwste AV-mogelijkheden, een ruim atrium wat voor verbinding zorgt en ruim voldoende parkeermogelijkheid. Voor een heerlijke lunch kunt u terecht bij onze catering. Daarnaast hebben huurders de mogelijkheid om gebruik te maken van alle gedeelde faciliteiten in onze andere gebouwen op de Wageningen Campus.

Heeft u hulp nodig met het ontwerpen van uw ideale werkplek? Kadans biedt graag ondersteuning bij het fit-out proces. Om de optimale werkomgeving voor klanten te creëren, ontwerpt en coördineert Kadans graag het fit-out proces. Met onze experts zijn we in staat om dit proces voor de huurder volledig te ondersteunen.

Community

Plus Ultra III Wageningen is gelegen op de Wageningen Campus, naast Plus Ultra Wageningen en Plus Ultra II Wageningen en zal ruimte bieden aan studenten, researchers en ondernemers. Als huurder maak je deel uit van de actieve community op de Wageningen Campus, perfect voor start-ups en scale-ups in de food innovatie.

Kadans wil graag een actieve community. Dit doen we door het aanbieden van netwerk- en business events. Dit met als doel om zowel verbinding tussen de huurders te leggen als ook met het lokale ecosysteem. Daarnaast zoeken we ook naar internationale samenwerking door sector-overschrijdende events aan te bieden.

Als huurder word je tevens onderdeel van de Kadans Community. Deze internationale community bestaat uit verschillende Science Clusters en bedrijven verspreid over Europa. Wij brengen je, indien gewenst, in contact met interessante partners uit ons netwerk om de eigen organisatie te laten floreren en groeien.

Contact tussen huurders wordt gestimuleerd via events, maar is ook mogelijk via het online platform van Kadans. Hier krijgen huurders toegang tot en kunnen ze alle informatie over Kadans vinden, maar ook makkelijk contact leggen met de (Europese) Kadans community.

Wageningen Campus is een unieke broedplaats voor startups en scale-ups binnen de life sciences, health en food. Maar ook de plek waar grote multinationals en onderzoeksinstituten zich hebben gevestigd zoals CSK, Yili, FrieslandCampina , Unilever en ‘Wageningen University & Research’. Is uw onderneming op zoek is naar kantoor- en laboratorium ruimte in een kennisintensieve omgeving, dan is de Wageningen Campus dé plek voor uw life sciences, health of food onderneming.

Een impressie van Plus Ultra III Wageningen

Ik wil meer
informatie

Ik wil meer
informatie