We kijken terug op twee weken vol geslaagde Kadans Summer Lunches! Vanwege de huidige omstandigheden was het dit jaar helaas niet mogelijk om het Kadans Summer Event te vieren zoals we dit afgelopen jaren hebben gedaan. Dit mocht de pret zeker niet drukken gezien we een passend alternatief hadden bedacht: De Kadans Summer Lunch! Hierbij hebben we onze huurders van een smakelijke lunch voorzien, die geserveerd werd vanuit een Foodtruck.

De eerste lunch vond plaats in Wageningen bij het BioPartner Center Wageningen en een paar dagen later hebben we ook de huurders van Plus Ultra van een smakelijke lunch voorzien. Op de TripleO Campus in Breda werd er niet alleen genoten van heerlijke broodjes en wraps, maar vierden we ook het hoogste punt van het Merkhuis. Een week later hadden we een zonnige dag op de Novio Tech Campus. De huurders van de Pastoe Fabriek in Utrecht hebben hun lunch tussen de buien door kunnen ophalen. De Kadans Summer Lunch werd afgesloten op de TU/e Campus waar we naast een regenachtige dag, gelukkig ook een stralende middag hebben gehad.

Dank aan iedereen die bij de Kadans Summer Lunch aanwezig was. We hopen dat je van de lunch hebt genoten en we wensen je een mooie zomervakantie toe!