In april werd gestart met de bouw van het Merkhuis op de TripleO Campus in Breda. Slechts enkele maanden later is nu het hoogste punt al bereikt. Samen met de betrokken partners werd dit mijlpaal donderdagmiddag gevierd.

Het succes van de verschillende verzamelgebouwen op de TripleO Campus vraagt om opvolging. Daarom startte Kadans Science Partner eerder dit jaar met de bouw van een nieuwe toevoeging aan de creatieve campus: het Merkhuis.

Het Merkhuis staat tussen de andere gebouwen in. Hiermee wordt het een onderdeel van het hart van de campus. Nu het hoogste punt is bereikt zijn de verdiepingen al goed zichtbaar. Betrokkenen verzamelden zich op de begane grond van het nieuwe gebouw, waarna er geproost werd op de voortgang van de bouw. De vlag werd gehesen door ontwikkelaar en beheerder Kadans Science Partner en toekomstige huurders A Brand New Day en Social Catch.

Merkhuis biedt ruimte aan groeiende en gevestigde bedrijven en organisaties in de creatieve en innovatieve sector. De ruimten zijn flexibel, wat betekent dat iedere huurder een eigen creatieve concept kan uitrollen. Daarnaast komen op de begane grond gemeenschappelijke vergaderfaciliteiten en een centrale ontmoetingsruimte, om zo het plaatselijke ecosysteem te stimuleren.

TripleO Campus Breda
De TripleO Campus is het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken. Professionals van meer dan 100 bedrijven uit verschillende creatieve disciplines werken hier samen. De combinatie van hoogwaardige ruimten en gedeelde faciliteiten, zoals de gezamenlijke buitenruimte, studio’s, een grand café en vergaderruimten, stimuleren de onderlinge samenwerking. Kadans heeft al meerdere gebouwen op de TripleO Campus, naast het AV-Huis, Blushuis, Pakhuis en Posthuis komt daar nu het Merkhuis bij.

Meer weten over het Merkhuis?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf op TripleO Campus in Breda? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Jens van den Bongard     M: 06 82 46 41 67     T: 0411 625 625     E: j.bongard@kadans.com

Jens heeft in 2020 zijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys met succes afgerond. Zijn stageperiode heeft hij doorlopen bij Poels Makelaars en bij Q-Park heeft hij zijn afstudeerrapport geschreven. Als commercieel manager is hij mede verantwoordelijk voor de acquisitie- en groeidoelstelling van Kadans. Heeft u vragen? Neem direct telefonisch contact op: +31 (0)411 – 625 625 of e-mail: j.bongard@kadans.com