Op het Leiden Bio Science Park wordt hard gewerkt aan Plus Ultra Leiden. Inmiddels is het hoogste punt van het gebouw bereikt, een mooie mijlpaal voor het science park. Kadans Science Partner en haar partners zijn trots op de ontwikkeling en kijken uit naar de verdere bouw en oplevering.

Plus Ultra Leiden biedt start-ups, scale-ups en grotere bedrijven de kans te groeien op een prominente zichtlocatie op het Leiden Bio Science Park. Het gebouw draait volledig om life sciences en health en dient als centraal ontmoetingspunt van het bedrijfsleven op het science park. Plus Ultra Leiden zal een grote groep ondernemende bedrijven, starters en kennisinstellingen samenbrengen en samenwerkingen stimuleren. Naar verwachting wordt Plus Ultra Leiden in december 2021 opgeleverd.

Om het behalen van het hoogste punt te vieren werd de vlag gehesen en  een video opgenomen. Hierin vertellen Chiel van Dijen, Commercial Director van Kadans Science Partner en Erik Manting, CEO van Immunicum AB, de eerste huurder, wat Plus Ultra Leiden voor hen betekent.

Plus Ultra Leiden maakt deel uit van het internationale netwerk van Kadans Science Partner, dat al 15 science parken en campussen in Europa met elkaar verbindt. Zo wordt samenwerking tussen kennisintensieve organisaties gestimuleerd om samen aan een betere toekomst te werken.