Ongeveer een jaar geleden werd gestart met de bouw van Accelerator Utrecht. Deze maand werd weer een mijlpaal gevierd: het hoogste punt is bereikt. Kadans Science Partner en haar partners zijn trots op de ontwikkeling en kijken uit naar de verdere bouw en oplevering.

Accelerator wordt hét nieuwe R&D innovatiecentrum op het Utrecht Science Park. Met 22.500 m2 biedt Accelerator Utrecht ruimte voor groeiende, innovatieve bedrijven actief in de Life Sciences. Het prominente gebouw bij de entree van het Utrecht Science Park wordt bovendien een levendig centrum, met restaurant, meet & greet faciliteiten en een auditorium, waar de gehele community op het Utrecht Science Park gebruik van kan maken. De ideale plek om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

Om deze mijlpaal te vieren werd een video opgenomen waarin Kadans Science Partner, Utrecht Science Park, Genmab, Merus en BAM Bouw en Techniek vertellen wat Accelerator voor hen betekent. Bekijk de video nu:

Accelerator Utrecht is onderdeel van een uniek netwerk dat innovatie stimuleert. Het Utrecht Science Park is een van de top science parken van Nederland en is leidend op het gebied van Life Sciences en Health. Daarnaast heeft het gebouw een plaats in het Europese netwerk van Kadans, waar nog 14 andere campussen deel van uit maken in binnen- en buitenland.