De verbouwingswerkzaamheden zijn in volle gang bij het voormalige Meulensteen Art Center. Het gebouw wordt momenteel herontwikkeld naar het Meulensteen House of Robotics.

De werkzaamheden in Eindhoven verlopen voorspoedig. Inmiddels is de vloer ten behoeve van de  nieuwe gevel gestort. Door de gevel aan te passen krijgt het multi-tenant gebouw een nieuwe, moderne uitstraling. Ook de tussenvloeren zijn al klaargemaakt. Ieder atelier op de begane grond heeft zijn eigen entresol, waardoor de ateliers veel ruimte krijgen voor het verrichten van werk en onderzoek.

Met de verbouwing krijgt het gebouw ook een aantal centrale voorzieningen. Zo komt er o.a. een gezamenlijke entree, lunchruimte, toiletten, vergaderzalen en diverse flex werkplekken. Door deze gedeelde voorzieningen wordt samenwerking tussen de huurders gestimuleerd en de community binnen het gebouw versterkt.

Het House of Robotics bestaat als het gereed is uit vier ateliers op de begane grond en één groot atelier op de eerste verdieping. Er zijn nog enkele ateliers beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met Johan van Gerven, +31 (0)6 53582847 of j.gerven@kadans.com.