Tanatex Chemicals huurt sinds begin dit jaar een ruimte in BioPartner Center Wageningen.

Begin dit jaar is Tanatex Chemicals ingehuisd op de begane grond van het BioPartner Center in Wageningen. Als chemieproducent levert Tanatex Chemicals aan de textielindustrie. Tanatex Chemicals is baanbrekend met ultramoderne oplossingen voor textielverwerking, variërend van voorbehandeling tot afwerking. Via een wereldwijd netwerk van kantoren, agentschappen en distributeurs ondersteunen zij hun klanten over de hele wereld met geavanceerde, kwalitatieve natverwerkingsproducten en een hoog niveau van technische service op maat. Al bijna 60 jaar hebben zij bewezen een betrouwbare en innovatieve partner te zijn. Sinds 2016 is Tantex Chemicals onderdeel van Transfar Chemicals en is vanaf 2019 dus gevestigd in BioPartner Center Wageningen.

Tanatex Chemicals kiest voor BioPartner Center Wageningen vanwege de groei van de R&D afdeling voor het ontwikkelen van producten voor groeisectoren zoals technische textiel, functionele finishes en oplossingen voor het digitaal bedrukken van textiel.

BioPartner Center Wageningen bevindt zich aan Nieuwe Kanaal 7 op het Business & Science Park Wageningen. Lees meer over BioPartner Center Wageningen of neem contact op voor meer informatie.