Om haar huurders volledig te ontzorgen werkt Kadans Science Partner samen met verschillende partners. Zo worden diverse extra services aangeboden door organisaties uit ons partnernetwerk op zowel een specifiek science park of campus, als in het gehele internationale netwerk van Kadans. Vanaf 20 juni 2022 is LEF Media één van onze ecosysteem partners.

LEF Media is het eerste commerciële vlogbureau van Nederland. Het zakelijk vloggen begint steeds populairder te worden onder bedrijven om hun online marketing naar een nieuw en uniek niveau te brengen. LEF Media biedt met het nieuwe medium een manier aan om uw verhaal op een creatieve en unieke manier aan de juiste doelgroep te presenteren.

LEF Media is erg enthousiast om hun netwerk uit te breiden en ons ecosysteem te voorzien van hun services. Zo zegt Lieke van der Plas, Zakelijke vlogger, Spreker, en Presentatrice bij LEF Media: “Kadans durft lef te tonen en geeft verhalen van haar leden en bedrijven in de community een podium. Dit sluit goed aan bij onze kernwaarden en visie. Kadans biedt een groot en divers netwerk van organisaties waarbij er online nog heel veel kansen te halen vallen. Die organisaties willen we heel graag helpen bij hun online storytelling, zodat zij zichzelf op een creatieve manier kunnen onderscheiden van de concurrent en op kunnen vallen bij hun doelgroep.”

LEF Media zal diverse voordelen naar keuze van de gebruiker aanbieden voor de community van Kadans. Zo zullen onze huurders en partners namelijk 10% korting ontvangen voor de drie verschillende pakketten die zijn samengesteld. De drie pakketten zijn afgestemd op drie verschillende fases van een bedrijf. Zo bieden de pakketten een marketingstrategie aan op het gebied van verschillende vlogdiensten die perfect aansluit bij uw organisatie.

Wij denken dat met de nieuwe marketingstrategieën die LEF Media aanbiedt, dit partnership een kans creëert voor ons ecosysteem om op een unieke manier zichtbaarheid te genereren. “LEF Media heeft een originele positie in de markt en werkt aan moderne ontwikkelingen binnen het gebied van online marketing. Wij denken dat dit een goeie match is voor ons ecosysteem waarin diverse organisaties gebruik kunnen maken van de nieuwste oplossingen,” zegt Tom Straeter, Ecosysteem manager bij Kadans.

Heeft u interesse in het aanbod of de mogelijkheden? Neem dan contact op met Elise Verschoor, Ecosysteem Manager bij Kadans.

Met een breed scala aan ecosysteem services ondersteunt Kadans verdere groei en het succes van haar huurders. Bezoek voor het volledige aanbod van ecosysteem partners en hun voordelen onze partnerpagina.