Vraag nu de Plus Ultra Groningen brochure aan

Op zoek naar op maat gemaakte laboratorium ruimte in Groningen?

Plus Ultra Groningen is het nieuwste hypermoderne gebouw op de Zernike Campus in Groningen van Kadans Science Partner. Met een breed scala aan laboratorium- en kantoorruimtes en ontmoetingsplekken faciliteert Plus Ultra Groningen de vorming van een sterke community waar iedere huurder onderdeel van kan uitmaken. De kracht van een multi-tenant gebouw is onder andere het delen van faciliteiten. Alle faciliteiten in Plus Ultra Groningen worden dan ook zoveel mogelijk voor alle gebruikers ter beschikking gesteld. Daarnaast beschikt Plus Ultra Groningen over de mogelijkheid om vloeren flexibel in te delen. Zo kan iedere huurder hun perfecte verhouding van kantoorruimte en labruimte creëren.

Jasper Schipper is binnen Kadans Science Partner Commercial Manager voor met name het noorden van Nederland, de huidige locaties Plus Ultra Groningen en ZernikeLab vallen daaronder. Na het afronden van de opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen heeft Jasper de nodige ervaring opgedaan als bedrijfsmakelaar bij Boekenrode en Oppject te Assen. Heeft u vragen? Neem direct telefonisch contact op: +31 (0)411 – 625 625 of e-mail: j.schipper@kadans.com

Meer weten over de het huren van laboratorium ruimte in Plus Ultra Groningen?

Jasper Schipper  

M: +31645479973     E: j.schipper@kadans.com

Jasper Schipper M: +31645479973     E: j.schipper@kadans.com

Kadans biedt de mogelijkheid om je gehuurde laboratorium- en kantoorruimte volledig naar wens aan te passen. Dit noemen we het fit-out proces. Tijdens het fit-out proces kijken we naar de gebruikersgerelateerde inrichting van de ruimte. Denk hierbij aan technische faciliteiten en meer. Kadans helpt graag mee met het uitwerken van de fit-out. Gedurende het fit-out proces biedt Kadans verschillende workshops aan om haar huurder te ondersteunen met het inrichtingsproces van hun laboratorium ruimte. Dit proces resulteert in een op maat gemaakte lay-outs inclusief technische faciliteiten en prijzen voor de gehuurde lab- of kantoorruimte. Kadans biedt de mogelijkheid om verschillende R&D faciliteiten te creëren, waaronder cleanrooms en pilot plants. Meer weten? Neem vooral contact met ons op. Na de fit-out komt er een lay-out met interieur beschikbaar. In deze fase ligt de focus op de details en de vele varianten die mogelijk zijn. De huurder ontvangt een indicatie van de vaste en losse inrichting, inclusief kantoor- en laboratoriummeubilair.

Labruimte op maat gemaakt

Plus Ultra Groningen biedt de mogelijkheid om je gehuurde laboratorium- en kantoorruimte volledig naar wens aan te passen. Dit noemen we het fit-out proces. Tijdens het fit-out proces kijken we naar de gebruikersgerelateerde inrichting van de ruimte. Denk hierbij aan technische faciliteiten en meer. Kadans helpt graag mee met het uitwerken van de fit-out. Gedurende het fit-out proces biedt Kadans verschillende workshops aan om haar huurder te ondersteunen met het inrichtingsproces van hun laboratorium ruimte. Dit proces resulteert in een op maat gemaakte lay-outs inclusief technische faciliteiten en prijzen voor de gehuurde lab- of kantoorruimte. Kadans biedt de mogelijkheid om verschillende R&D faciliteiten te creëren, waaronder cleanrooms en pilot plants. Meer weten? Neem vooral contact met ons op.

Na de fit-out komt er een lay-out met interieur beschikbaar. In deze fase ligt de focus op de details en de vele varianten die mogelijk zijn. De huurder ontvangt een indicatie van de vaste en losse inrichting, inclusief kantoor- en laboratoriummeubilair.

Meer dan alleen laboratorium ruimte

Met het huren van laboratorium- of kantoorruimte in Plus Ultra Groningen krijg je meer dan alleen ruimte om je organisatie te runnen. Huurders krijgen ook toegang tot verschillende gedeelde faciliteiten en onze Kadans Community. Deze gedeelde faciliteiten, zoals receptie, restaurant en vergaderzalen zijn centraal gepositioneerd. Zo creëren we een open gemeenschap met het atrium als verbindend element voor alle gebruikers van het gebouw. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze on-site technisch en facilitair manager. Daarnaast ondersteunen we ook de groei van onze huurders met behulp van onze services en partners. Zo bieden we toegang tot talent, onderzoek en kapitaal binnen onze lokale gemeenschappen, allemaal met behulp van ons globale netwerk.

We hanteren een proactieve benadering bij het opbouwen van onze community. Wij geloven namelijk dat de sleutel tot succes ligt in het creëren van een netwerk van mensen met gezamenlijke doelen en ambities.

Met het huren van laboratorium- of kantoorruimte in Plus Ultra Groningen krijg je meer dan alleen ruimte om je organisatie te runnen. Huurders krijgen ook toegang tot verschillende gedeelde faciliteiten en onze Kadans Community. Deze gedeelde faciliteiten, zoals receptie, restaurant en vergaderzalen zijn centraal gepositioneerd. Zo creëren we een open gemeenschap met het atrium als verbindend element voor alle gebruikers van het gebouw. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze on-site technisch en facilitair manager. Daarnaast ondersteunen we ook de groei van onze huurders met behulp van onze services en partners. Zo bieden we toegang tot talent, onderzoek en kapitaal binnen onze lokale gemeenschappen, allemaal met behulp van ons globale netwerk. We hanteren een proactieve benadering bij het opbouwen van onze community. Wij geloven namelijk dat de sleutel tot succes ligt in het creëren van een netwerk van mensen met gezamenlijke doelen en ambities.

Ik wil meer
informatie