Plus Ultra Groningen

Tailor-made centrum voor innovatie

Een gebouw met flexibele opties

Plus Ultra

Plus Ultra Groningen is het nieuwste hypermoderne gebouw op de Zernike Campus in Groningen. Met een breed scala aan kantoor- en labruimtes en ontmoetingsplekken faciliteert Plus Ultra Groningen de vorming van een sterke community waar iedere huurder onderdeel van kan uitmaken. Onderzoek en innovatie op het gebied van energie, technologie en duurzaamheid is dé verbindende kracht tussen alle gebruikers.

‘Plus Ultra’ betekent ‘steeds verder’. Deze naam sluit naadloos aan bij de waarden van het gebouw. De naam is een directe verwijzing naar de gedrevenheid om te blijven innoveren en verbeteren

 

lab- of kantoorruimte huren?

De kracht van een multi-tenant gebouw is onder andere het delen van faciliteiten. Alle faciliteiten in Plus Ultra Groningen worden dan ook zoveel mogelijk voor alle gebruikers ter beschikking gesteld. Daarnaast beschikt Plus Ultra Groningen over de mogelijkheid om vloeren flexibel in te delen. Zo kan iedere huurder hun perfecte verhouding van kantoorruimte en labruimte creëren.

Het kloppende hart van Plus Ultra Groningen is het goed verlichte en centrale atrium. Het atrium is een plek waar huurders en bezoekers samen kunnen komen en die de belevingskwaliteit van het gebouw versterkt.

Jouw bedrijf in Plus Ultra Groningen vestigen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Pim van Os Kadans

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Groningen?

Pim van Os     
M: +31 646358215     E: p.os@kadans.com
Pim van Os Kadans

Meer weten over de huurmogelijkheden in Plus Ultra Groningen?

Pim van Os
M: +31 646358215 E: p.os@kadans.com

Pim van Os M: +31 646358215 E: p.os@kadans.com

Campus Groningen

Lees meer

Spaces

Plus Ultra Groningen biedt 10.000 m2 aan verhuurbare lab- en kantoorruimte. Dit is verdeeld over 5 verdiepingen. Het gebouw is ultramodern en gecertificeerd met BREEAM Excellent. Dit gecombineerd met de klimaatgeregelde ruimtes, zorgt voor een fijn werkklimaat. Daarnaast kunnen huurders gebruik maken van verschillende gedeelde faciliteiten zoals meeting rooms. Er zijn tal van parkeermogelijkheden en is ook goed bereikbaar met het ov.

Support

Plus Ultra Groningen heeft een toegewijd team van experts die voor de huurder klaar staan. Met alle beheer-technische vragen kan de huurder terecht bij onze technische en facilitaire managers. Zo zorgen we ervoor dat je je alleen maar zorgen hoeft te maken over het runnen van je organisatie. Is er hulp nodig met het ontwerpen van de ideale werkplek? Kadans biedt graag ondersteuning bij het fit-out proces.

Community

Plus Ultra Groningen is gelegen op Campus Groningen en biedt ruimte aan organisaties in de Life Sciences & Energy sector. Als huurder word je tevens onderdeel van de Kadans Community. Wij brengen je, indien gewenst, in contact met interessante partners uit ons netwerk om de organisatie te laten floreren en groeien. Daarnaast organiseren we verschillende netwerk- en business events.

Ook op Campus Groningen

Een impressie van Plus Ultra Groningen

Ik wil meer
informatie