Om haar huurders volledig te ontzorgen werkt Kadans Science Partner samen met verschillende partners. Zo worden diverse extra services aangeboden door organisaties uit ons partnernetwerk op zowel een specifiek science park of campus, als in het gehele internationale netwerk van Kadans. Vanaf 15 december is EDP Patent Attorneys één van onze ecosysteem partners.

De octrooigemachtigden van EDP zijn specialisten op het gebied van chemie, fysica, werktuigbouw en life sciences. Ze geven advies op het gebied van octrooistrategie, assisteren bij het verkrijgen van octrooirechten, of assisteren bij het vernietigen van octrooirechten van derden.

Organisaties van verschillende groottes kunnen terecht bij EDP, van start-ups tot multinationals of kennisinstellingen. Door hun kennis van sectoren zoals energie, voeding en andere life sciences is EDP een interessante partner voor Kadans.

“De Kadans community is een interessante community voor ons,” geeft Ard Ellens, octrooigemachtigde bij EDP, aan. Hij vervolgt: “De korte lijnen met medehuurders maakt het sowieso makkelijker om iets aan elkaar te vragen, zonder dat daar iets tegenover hoeft te staan.”

Vanaf 15 december houdt EDP iedere donderdag van 10 tot 11 uur een gratis inloopspreekuur voor huurders van Kadans. Huurders op de Wageningen Campus kunnen op de derde verdieping van Plus Ultra binnenlopen in het kantoor van EDP. Huurders die op andere campussen gevestigd zijn kunnen contact opnemen met EDP om een online afspraak in te plannen.

Met een breed scala aan ecosysteemdiensten ondersteunen we verdere groei en het succes van onze huurders. Bezoek voor het volledige aanbod van ecosysteem partners en hun voordelen onze partnerpagina.