Kadans Science Partner heeft het Multi Media Paviljoen (“MMP”) op de TU/e Campus gekocht. Het gebouw, dat gelegen is aan de oostzijde van de campus, is het derde gebouw van Kadans Science Partner op de TU/e Campus. In 2018 werden reeds de gebouwen Kennispoort en Meulensteen House of Robotics gekocht en herontwikkeld. De aankoop van MMP is een bekrachtiging van de samenwerking tussen Kadans en TU/e en geeft inhoud aan de strategie van Kadans Science Partner, om huisvesting te verzorgen voor kennisintensieve bedrijven op universiteitscampussen.

Kadans Science Partner zal het gebouw aanpassen en wensen van huurders in het gebouw verwerken. MMP is een multi-tenantgebouw, specifiek voor startups die actief zijn op de domeinen van TU/e Campus. Naast de startups is ook Eindhoven Engine langjarig aan MMP verbonden. Eindhoven Engine is een samenwerkingsverband tussen de kennisinstellingen binnen de Brainport regio, het bedrijfsleven en de overheid. Diverse onderzoeksprogramma’s vinden hun fysieke plek in MMP.

Samen met Kennispoort en Meulensteen House of Robotics biedt Kadans Science Partner nu circa 13.000 m2 kantoren, laboratoria en algemene voorzieningen ter versterking van het innovatieve ecosysteem aan op de TU/e Campus. Parallel hieraan wordt gewerkt aan de verdere expansie van de Business Campus op TU/e Campus.

Kadans Science Partner investeert in, ontwikkelt en beheert vastgoed voor kennisintensieve bedrijven en instellingen. Op en nabij science parks en universiteitscampussen creëert Kadans open en innovatieve ecosystemen.