Op vrijdag 7 februari heeft Sjoerd Harsveldt, namens Kadans Science Partner, de sleutel van At the Park aan Hans Vermathen van het CBR overhandigd.

Het CBR heeft een tijdelijke huurovereenkomst gesloten met Kadans Science Partner voor circa 1350 m2 kantooroppervlak in locatie ‘At the Park’. Zo kan het CBR de dienstverlening voor theoriekandidaten in de regio Rijswijk voortzetten.

Door brandstichting in het examencentrum aan de Lange Kleiweg kon het CBR geen examens meer afnemen. Sinds 18 februari kunnen examenkandidaten weer terecht in Rijswijk in het tijdelijke onderkomen. Het CBR is blij de dienstverlening weer zo snel te kunnen hervatten. Naar verwachting blijft het CBR tot 1 mei, dan zijn de herstelwerkzaamheden op de eigen locatie afgerond.

At the Park is de locatie van Kadans Science Partner in het voormalige Kessler Park. Kadans kocht Kessler Park in juli 2019 en werkt momenteel hard aan de herontwikkeling van de locatie. At the Park wordt de nieuwe kennisintensieve campus van Rijswijk, met laboratoria, kantoren, winkels, horeca en wonen voorziet Kadans Science Partner de Plaspoelpolder van een levendig groen hart.