In november organiseert Health Valley diverse interessante events. Zet de data in je agenda, schrijf je in en laat je inspireren.

Big data voor en in de zorg?!

Datum: 10 november

Tijd: 10:00-10:45 uur

Waar: online

De zorg heeft flinke uitdagingen. Er wordt veel over de kansen van Big Data en AI gesproken, maar wordt er wel al wel voldoende gebruik van gemaakt in de praktijk? Kan een juist gebruik ervan de zorg beter, meer op maat, met minder fouten en daardoor goedkoper maken? Hoe kunnen we er dan eigenlijk wel optimaal gebruik van maken en jouw eigen data als zorgorganisatie optimaliseren en gebruiken? We gaan in gesprek met diverse sprekers die zich bezighouden met AI en Big Data in de zorg, waaronder een bedrijf dat met Algoritme artsen helpt bij de behandeling van premature baby’s. Health Valley organiseert dit webinar samen met haar partner Finaps. Praat mee tijdens deze speciale round-table over dit thema, waarin we in gesprek gaan met onder andere Tim Pijl, Data Analytics Engineer van Finaps.

Klik hier om je aan te melden

Van ziekenhuisinfectie naar preventie!

Datum: 17 november

Tijd: 10:00-10:45 uur

Waar: online

Van elke 100 patiënten die in Nederlandse ziekenhuizen worden opgenomen, krijgen er ongeveer 6 een ziekenhuisinfectie. Dit zijn zo’n 65 duizend mensen per jaar. Helaas zijn ziekenhuisinfecties niet altijd te voorkomen, maar door juiste hygiënische maatregelen kunnen we het aantal infecties wel verminderen. Welke maatregelen kunnen we treffen en hoe kunnen we dit voorkomen? Praat mee tijdens deze speciale round-table georganiseerd door Health Valley met haar partner Ryberg over dit thema, waarin we in gesprek gaan met onder andere Man Yong Toh, founder van Ryberg.

Klik hier om je aan te melden

Smart Hospital Building

Datum: 30 november

Tijd: 10:00-10:45

Waar: online

Slim­me ge­bou­wen zijn pas echt slim als ze het pro­ces van de ge­brui­ker ef­fec­tie­ver en ef­fi­ci­ën­ter ma­ken. Hoe kun je het primaire bedrijfsproces ondersteunen door smart building en hoe kan je het logistieke zorgproces ondersteunen. Hoe kan je je ziekenhuis op een slimme manier aan gaan passen met het oog op de toekomst en hoe kan je hierbij slimme digitale technieken toepassen. Tijdens dit webinar dat Health Valley organiseert met haar partner Deerns, gaan verschillende sprekers in op deze onderwerpen. Denk hierbij niet alleen aan efficiëntie binnen bouw en infrastructuur maar ook aan efficiëntie binnen duurzaamheid. Hoe zorg je ervoor dat een ventilatiesysteem optimaal gebruikt wordt? En hoe beperk je bijvoorbeeld je energieverbruik als een ruimte niet gebruikt wordt. Aan de hand van voorbeelden zullen de sprekers ingaan op diverse technieken om om te gaan met veranderingen binnen een gebouw. In dit webinar wordt er gekeken hoe we binnen de huidige ziekenhuizen slimme en kleine verbeteringen door kunnen voeren.

Klik hier om je aan te melden