Na 3 jaar is het internationale Health Valley Event op 15, 16 en 17 maart in Nijmegen eindelijk weer op locatie in Pathé en Van der Valk te bezoeken. Hét zorginnovatienetwerk van Oost-Nederland organiseert jaarlijks het grootste zorginnovatiecongres van Nederland, om de ruim 1200 deelnemers uit binnen- en buitenland met elkaar te verbinden. In 2019 organiseerde Health Valley Netherlands voor het laatst een editie op locatie waar bezoekers elkaar konden ontmoeten. In maart 2020 werd het event last-minute geannuleerd en in 2021 konden deelnemers alleen online aan het event deelnemen.

Chris Doomernik, directeur Health Valley: “We zijn ontzettend blij om het event eindelijk weer op locatie te mogen organiseren. Nu kunnen onze bezoekers naast online, ook weer face-to-face nieuwe verbindingen leggen met ondernemers en mensen die actief zijn bij zorgorganisaties, kennisinstellingen en overheden. Een belangrijke stap om innovatie met inzet van technologie te versnellen en daarmee de gezondheid en zorg van morgen, vandaag al mogelijk te maken.”

Volop tickets

Gezien de huidige versoepelingen (het evenement is een zogenaamde doorstroomlocatie) zijn er geen beperkende maatregelen wat betreft het aantal bezoekers. Er zijn ook geen beperkingen zoals testen voor toegang. Uiteraard staat de gezondheid van de bezoekers voorop en raadt Health Valley aan om de adviezen op te volgen: draag indien gewenst een mondkap, was regelmatig je handen,  test alvorens je het event bezoekt en blijf thuis bij klachten. Geïnteresseerden die een live op locatie evenement niet kunnen of willen bezoeken kunnen gebruik maken van een online ticket.

Het Health Valley Event

Het Health Valley Event is het grootste zorginnovatiecongres van Nederland. Jaarlijks komen bezoekers uit binnen- en buitenland uit zowel de zorg, het bedrijfsleven, onderzoek, onderwijs als overheden bij elkaar om te werken aan de gezondheid en zorg van morgen. Op het event staat het uitwisselen van kennis, maar ook het opdoen van inspiratie en vooral matchmaking centraal. Voor deze editie is er een speciale samenwerking met het Europese (Active & Assisted Living) AAL-programma en zal er ook extra aandacht zijn voor gezond ouder worden. Meer informatie: www.healthvalleyevent.com.