Utrecht, 12 juni 2023 – Changekitchen heeft een nieuwe thuishaven gevonden in de Pastoe Fabriek in Utrecht. Changekitchen heeft een huurovereenkomst gesloten met Kadans Science Partner voor de huur van ruim 550 m2 kantoorruimte in het bedrijfsverzamelgebouw.

Met de verhuizing wordt Changekitchen onderdeel van de creatieve community die gehuisvest is in de Pastoe Fabriek. Changekitchen houdt zich bezig met organisatieverandering op maat. Zij helpen organisaties beter, slimmer en flexibeler in te spelen op veranderingen om hen heen, waardoor ze blijvend betere resultaten behalen. Dit gebeurt via adviesopdrachten, interim trajecten, leiderschapsontwikkeling, communicatiestrategie-ontwikkeling en internal branding, training, coaching en on the job sessies. Ook dochterbedrijf Dutch Boosting Group zal haar intrek nemen in de Pastoe Fabriek.

Pastoe Fabriek

De Pastoe Fabriek biedt ruimte voor de ontwikkeling van kennis, innovaties en creativiteit. Het is een plek waar cultuur, educatie en ondernemerschap samenkomen. Op de begane grond en de eerste verdieping heeft de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) haar opleidingen op het gebied van beeldende kunst gehuisvest. Hier geven ze onderwijs in de richtingen Design, Kunsteducatie en Kunst en Economie. Op de tweede verdieping bevinden zich diverse bedrijven die onder andere werkzaam zijn in vormgeving, architectuur, (digitaal) ontwerp, reclame en communicatie. De combinatie van bedrijvigheid en onderwijs maakt de Pastoe Fabriek een ideale plek voor creatieve startups.

Sinds kort hebben de horecazaken bij de Pastoe Fabriek, het Ketelhuis en de Zagerij, een nieuwe invulling gekregen. In een warme, huiselijke setting kunnen gasten genieten van moderne Italiaanse gerechten alsook een heerlijk drankje in de zon.

Support en Community

Via de Pastoe Fabriek krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door groeiende en gevestigde bedrijven samen te brengen, worden ontmoetingen en samenwerkingen gestimuleerd. De Pastoe Fabriek maakt deel uit van het internationale netwerk van Kadans, dat al 27 science parken en campussen in Europa met elkaar verbindt.