3,2,1 .. klaar voor de start .. af!

Breda Startup en Kadans Science Partner zijn klaar voor een nieuwe samenwerking. Vanaf oktober 2020 is Kadans officieel partner van de Breda Startup community.

Kadans is in Breda vooral bekend van de TripleO Campus, het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken, waar Kadans bijna 100 bedrijven uit verschillende creatieve disciplines huisvest. Startende en groeiende bedrijven werken hier samen, gestimuleerd door faciliteiten en services van Kadans. Zo hebben zij toegang tot gemeenschappelijke vergaderfaciliteiten, business en community events, netwerkorganisaties en diverse andere services die bovenop de huisvesting worden aangeboden. Zo worden er verbindingen gelegd tussen organisaties op de TripleO Campus, maar ook met organisaties op andere campussen waar Kadans actief is.

Breda Startup is een hechte community van ondernemers en bedrijven die innovatie en groei belangrijk vinden. Samen werken zij aan een sterkere economie door kennis, daadkracht en netwerk te delen met elkaar.

Kadans Science Partner is gespecialiseerd in het ontwikkelen van, investeren in en beheren van gebouwen voor de kennisintensieve sectoren op science parken en campussen. Dankzij het partnership krijgen de startups gevestigd op Kadans’ TripleO Campus toegang tot het netwerk en de events van Breda Startup. Andersom biedt het omvangrijke netwerk van Kadans, bestaande uit innovatieve bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstellingen in heel Europa, veel nieuwe mogelijkheden voor de Bredase startup community.

Kadans verheugt zich op een succesvol partnership met Breda Startup en kijkt er naar uit om kennis te maken met de startup community in de stad!