Vraag nu de Plus Ultra Leiden brochure aan

Op zoek naar op maat gemaakte laboratorium ruimte op het Leiden Bio Science Park?

Plus Ultra Leiden biedt bedrijven binnen de Life Sciences & Health sectore de kans om te groeien op een prominente locatie op het Leiden Bio Science Park. Met haar levendige centrum brengt Plus Ultra Leiden een grote groep start-ups, scale-ups, en kennisinstellingen samen. Het gebouw beschikt over zo’n 16.000 m2 aan ruimte geschikt voor kantoren, laboratoria, en andere R&D faciliteiten zoals cleanrooms. Daarnaast zijn er ook vergaderzalen en presentatieruimten in het gebouw aanwezig. Rondom het centrale atrium ligt een galerij die toegang geeft tot de vrij indeelbare vloeren. Iedere vloer is vrij van kolommen en kan flexibel worden ingedeeld in een combinatie van labruimten en kantoren. Momenteel heeft Plus Ultra Leiden op enkele verdiepingen nog ruimte voor innoverende bedrijven die nieuwe laboratorium en kantoorruimte zoeken op het Bio Science Park. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie!

Ewout Spronk is Commercial Manager binnen Kadans Science Partner, hij werkt vanuit het Asset Management team onder leiding van Reinoud van den Heuvel. Binnen het team is hij verantwoordelijk voor de verdere invulling van de laboratorium- en kantoorgebouwen in de Randstad met kennisintensieve organisaties, startups en scale ups. Ewout heeft in zijn vorige dienstbetrekkingen gewerkt als bedrijfsmakelaar bij Molenbeek Makelaars, aansluitend als Asset Manager en Acquisiteur bij Coop, Senior Acquisiteur bij Lidl en in zijn laatste dienstverband als Commercieel Manager bij De nieuwe Norm, waar hij verantwoordelijk was voor de acquisitie van o.a. kantoorpanden t.b.v transformatie naar woningen. Heeft u vragen? Neem direct telefonisch contact op +31 (0)411 625 625. E-mail: e.spronk@kadans.com

Interesse in het huren van laboratorium of kantoorruimte in Plus Ultra Leiden op het Leiden Bio Science Park?

Ewout Spronk
M: +31 625446682 E: e.spronk@kadans.com

Plus Ultra Leiden beschikt over zo’n 16.000 m2 aan ruimte geschikt voor kantoren, laboratoria, cleanrooms, pilot plants, geconditioneerde ruimten, multifunctionele onderzoeksruimten en technohallen. Daarnaast zijn er ook vergaderzalen en presentatieruimten in het gebouw aanwezig. Ook is er een incubatorfunctie gerealiseerd waar ondersteuning, innovatie en ontwikkeling centraal staan. Rondom het centrale atrium ligt een galerij die toegang geeft tot de vrij indeelbare vloeren. Iedere vloer is vrij van kolommen en kan flexibel worden ingedeeld in een combinatie van labruimten en kantoren. Zo helpt Kadans haar huurders met het creëren van hun ideale werkplek.

Labruimte op maat gemaakt

Plus Ultra Leiden biedt start-ups, scale-ups en corporates de mogelijkheid om hun gehuurde laboratorium- en kantoorruimte volledig naar wens aan te passen. Dit noemen we het fit-out proces. Tijdens het fit-out proces kijken we naar de gebruikersgerelateerde inrichting van de ruimte. Denk hierbij aan technische faciliteiten en meer. Kadans helpt graag mee met het uitwerken van de fit-out voor jouw R&D ruimte. Gedurende het fit-out proces biedt Kadans verschillende workshops aan om haar huurder te ondersteunen met het inrichtingsproces van hun laboratorium ruimte. Dit proces resulteert in een op maat gemaakte lay-outs inclusief technische faciliteiten en prijzen voor de gehuurde lab- of kantoorruimte. Kadans biedt de mogelijkheid om verschillende R&D faciliteiten te creëren, waaronder cleanrooms en flex-labs. Meer weten? Neem vooral contact met ons op.

Na de fit-out komt er een lay-out met interieur beschikbaar. In deze fase ligt de focus op de details en de vele varianten die mogelijk zijn. De huurder ontvangt een indicatie van de vaste en losse inrichting, inclusief kantoor- en laboratoriummeubilair.

Meer dan alleen laboratorium ruimte

Met het huren van laboratorium- of kantoorruimte in Plus Ultra Leiden krijg je meer dan alleen ruimte om je organisatie te runnen. Huurders krijgen ook toegang tot verschillende gedeelde faciliteiten, het netwerk van Leiden Bio Science Park, en onze Kadans Community. Deze gedeelde faciliteiten, zoals receptie, restaurant en vergaderzalen zijn centraal gepositioneerd. Zo creëren we een open gemeenschap met het atrium als verbindend element voor alle gebruikers van het gebouw. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze on-site technisch en facilitair manager. Daarnaast ondersteunen we ook de groei van onze huurders met behulp van onze services en partners. Zo bieden we toegang tot talent, onderzoek en kapitaal binnen onze lokale gemeenschappen, allemaal met behulp van ons globale netwerk.

We hanteren een proactieve benadering bij het opbouwen van onze community. Wij geloven namelijk dat de sleutel tot succes ligt in het creëren van een netwerk van mensen met gezamenlijke doelen en ambities.

Met het huren van laboratorium- of kantoorruimte in Plus Ultra Leiden krijg je meer dan alleen ruimte om je organisatie te runnen. Huurders krijgen ook toegang tot verschillende gedeelde faciliteiten en onze Kadans Community. Deze gedeelde faciliteiten, zoals receptie, restaurant en vergaderzalen zijn centraal gepositioneerd. Zo creëren we een open gemeenschap met het atrium als verbindend element voor alle gebruikers van het gebouw. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze on-site technisch en facilitair manager. Daarnaast ondersteunen we ook de groei van onze huurders met behulp van onze services en partners. Zo bieden we toegang tot talent, onderzoek en kapitaal binnen onze lokale gemeenschappen, allemaal met behulp van ons globale netwerk. We hanteren een proactieve benadering bij het opbouwen van onze community. Wij geloven namelijk dat de sleutel tot succes ligt in het creëren van een netwerk van mensen met gezamenlijke doelen en ambities.

Ik wil meer
informatie