LABORATORIUM HUREN

WE BUILD FOR INNOVATIONCOME AND INNOVATE WITH US

Kennis en ervaring met laboratoria

Kennisintensieve organisaties hebben meer nodig dan een standaard werkruimte. Hun behoeften zijn uniek.

Van laboratoria en cleanrooms tot onderzoeksfaciliteiten en klimaatgecontroleerde ruimtes, onze ervaring ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen voor de wetenschappelijke gemeenschap.

Wij ontwerpen en bouwen inspirerende gebouwen die worden bewoond door inspirerende mensen.

Zoekt u een bedrijfsruimte waar u verder kunt groeien? Met gelijkgestemde ondernemers, waar u uw eigen lab huurt, mogelijk ook een eigen kantoorruimte? Neem dan eens contact met ons op.

Meer weten over de beschikbare laboratoria?

Reinoud van den Heuvel
T: +316 29069693 E: r.heuvel@kadans.com
Reinoud van den Heuvel   T: +316 29069693 E: r.heuvel@kadans.com

Meer weten over de beschikbare laboratoria?

Reinoud van den Heuvel
T: +316 29069693 E: r.heuvel@kadans.com

Wilt u een bedrijfsruimte met lab huren? Kadans Science Partner is gespecialiseerd in de huisvestiging van bedrijven met de behoefte aan state-of-the-art science faciliteiten zoals laboratoria, cleanrooms en pilot plants. In de Kadans gebouwen huren vooral R&D-afdelingen van kennisinstellingen, onderwijsinstellingen en kennisintensieve bedrijven in innovatieve (top)sectoren, zoals Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biotechnology, Biobased en High Tech Semicon, een laboratorium. Veel van onze huurders huren niet alleen een laboratorium, maar hebben daarnaast bijvoorbeeld ook een eigen kantoor, een cleanroom of andere faciliteit. En onze huurders hebben de beschikking over gezamenlijke vergaderruimtes. Daarnaast beschikken de meeste Kadans locaties ook over een gezamenlijke kantine en presentatieruimte.

Heeft u specifieke eisen ten aanzien van uw laboratorium? De Kadans experts op dit gebied denken graag met u mee en leveren maatwerk.

Wilt u niet alleen een laboratorium huren, maar heeft uw bedrijf behoefte aan meer faciliteiten? Geen probleem! Kadans Science Partner is er voor u. Kadans Science Partner is uniek in haar focus op de huisvesting van kennisintensieve bedrijven en instellingen. Wij zijn als geen ander in staat u te adviseren over de benodigde faciliteiten.

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van ecosysteem services zijn:

  • Toegang tot gedeelde lab faciliteiten
  • Toegang tot labinstrumenten
  • Toegang tot een netwerk van innovatieve bedrijven en onderzoeksinstellingen door heel Europa
  • Toegang tot business en community events

Soorten laboratoria

Een standaard werkruimte is niet langer voldoende voor veel
organisaties, vooral in de biowetenschappelijke sector,
die een plek zoeken die voldoet aan de technische
eisen , Kadans ontwikkelt laboratoriums voor verschillende specialisaties.

In welke plaats wilt u een bedrijfsruimte met lab huren?

De Kadans science bedrijfsverzamelgebouwen bevinden zich veelal op een campus of in de directe nabijheid daarvan. Klik op de link voor meer informatie:

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Titel