LABORATORIUM HUREN NIJMEGEN

WE BUILD FOR INNOVATIONCOME AND INNOVATE WITH US

Pim van Os Kadans

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Nijmegen?

Pim van Os
M: +31 646358215 E: p.os@kadans.com
Pim van Os
M: +31 646358215 E: p.os@kadans.com
Pim van Os Kadans

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Nijmegen?

Pim van Os
M: +31 646358215 E: p.os@kadans.com

Kennis en ervaring met laboratoria

Kennisintensieve organisaties hebben meer nodig dan een standaard werkruimte. Hun behoeften zijn uniek.

Van laboratoria en cleanrooms tot onderzoeksfaciliteiten en klimaatgecontroleerde ruimtes, onze ervaring ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen voor de wetenschappelijke gemeenschap.

Wij ontwerpen en bouwen inspirerende gebouwen die worden bewoond door inspirerende mensen.

Novio Tech campus

Zoekt u een bedrijfsruimte met labruimte om te huren in Nijmegen? Uw eigen laboratorium in Nijmegen kan Kadans voor u realiseren op een prachtige plek in Nijmegen. Op Novio Tech Campus beschikt Kadans over verschillende gebouwen waar meerdere kennisintensieve bedrijven zich hebben gevestigd. Zij huren een laboratoriumruimte met daarnaast ook vaak een eigen kantoorruimte. En onze huurders kunnen gebruik maken van de gezamenlijke vergaderruimtes en grote presentatieruimtes.

Novio Tech Campus is gesitueerd op een voormalig deel van het NXP-terrein in Nijmegen op bedrijventerrein Winkelsteeg. Op deze campus, die nauwe banden heeft met het Radboud UMC, zijn 5 gebouwen gevestigd waar Kadans er 4 van beheert. Er zijn meer dan 50 bedrijven gevestigd die zich focussen op Medical technology, Semicon, Digital Health, Chip intergration, Pharma and RF.

NTC organisatie

Op de NTC is een actieve campusorganisatie actief die net als Kadans bedrijven met elkaar verbindt. Hier kunt u als huurder van Kadans ook de vruchten van plukken. Een team van zes medewerkers zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt ondernemen en innoveren. Meer informatie vindt u op hun website.

Fit-out

Wij kijken samen met u hoe u de flexibele ruimtes het beste kunt indelen. Dit proces noemen wij de fit-out. Tijdens het fit-out proces wordt er gekeken naar de gebruikersgerelateerde indeling van een ruimte. Denk hierbij aan technische voorzieningen en andere gebruikersgebonden aanpassingen. Kadans kijkt graag mee met de uitwerking van de fit-out. Kadans biedt verschillende workshops aan om de huurder te ondersteunen in het zo optimaal mogelijk indelen van hun ruimte. Meer weten over dit proces? Klik hier of neem contact met ons op.

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Soorten laboratoria

Een standaard werkruimte is niet langer voldoende voor veel
organisaties, vooral in de biowetenschappelijke sector,
die een plek zoeken die voldoet aan de technische
eisen , Kadans ontwikkelt laboratoriums voor verschillende specialisaties.

Laboratorium huren in bedrijfsverzamelgebouw op campus of science park?

Voor zowel kleine als grote bedrijven en organisaties beschikken we over bedrijfsverzamelgebouwen met een incubator functie, in de nabijheid van universiteiten of andere kennisinstellingen, op campussen en science parks. Op veel van deze locaties hieronder hebben wij ruimte beschikbaar om ook voor u een laboratoriumruimte in te richten!

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT

  Title