Events

Speciaal voor jou

Kadans events

Uw organisatie heeft als onderdeel van de Kadans Community toegang tot diverse netwerkevenementen georganiseerd door Kadans zelf of door een van onze ecosysteem partners.

Als huurder van Kadans heeft u niet alleen toegang tot de netwerkevenementen van Kadans op de campus waarop u gehuisvest bent, maar op alle campussen in Europa, en onze online evenementen.

Tijdens deze evenementen ontmoet u bestaande en nieuwe contacten werkzaam bij andere organisaties die op dezelfde, of een van de andere campussen van Kadans in Europa, gevestigd zijn. Ook blijft u door middel van deze evenementen op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in uw sector en aanverwante sectoren.

  • 100+ events per jaar

  • Speciaal event team

  • 8.8 gemiddelde beoordeling

Kadans Innovation Summit

Tijdens de jaarlijkse Kadans Innovation Summit ontmoeten huurders en partners innovatieve ondernemers, business developers en gerenommeerde wetenschappers afkomstig van 25 Europese science parken. Allen verbonden met een gedeelde passie voor innovatie op het gebied van Life Sciences & Health, Agri & Food, High-Tech, Energy en Creative Industries. Of het nu gaat om start-ups, scale-ups, universiteit of onderzoeksinstituut, iedereen is welkom.

Door inspirerende keynotes, een paneldiscussie, een interactieve matchmaking sessie en hands-on workshops stimuleert Kadans om betekenisvolle connecties te maken.

Business events

Op veel campussen organiseert Kadans business events waarbij u nieuwe kennis vergaart van andere organisaties uit de sector waarin u actief bent of aanverwante sectoren. Dit varieert van innovatieve startups en scale-ups tot gerenommeerde corporates, universiteiten en incubators.  Ook bieden deze evenementen de gelegenheid om zichtbaarheid aan uw eigen organisatie te geven.

Kadans organiseert deze business events doorgaans in samenwerking met haar ecosysteem partners, zoals campusmanagement organisaties en universiteiten. Hierdoor ontmoet u op onze events niet alleen de Kadans Community maar ook de overige organisaties die onderdeel uitmaken van het campus ecosysteem.

Sociale events

Tevens organiseert Kadans regelmatig social events voor u en uw collega’s, zoals Community drinks en het Kadans Summer & Winter Event, zodat jullie aan het eind van de werkdag onder het genot van een hapje en drankje met elkaar kunnen ontspannen en de medewerkers van andere organisaties op de campus (‘de buren’) ontmoeten

Ik wil meer
informatie