INTEGRALE AANPAK

ONZE INTEGRALE AANPAK IS UNIEK

Integrale aanpak

Kadans Science Partner huisvest kennisintensieve organisaties op het gebied van innovatie in heel Europa. We investeren, ontwikkelen en beheren hoogwaardig vastgoed en dragen bij aan het succes van ons innovatie-ecosysteem op campussen en science parken.

Dit doen we met onze stap-voor-stap aanpak

 1. Workshops
  • Om de behoeften van de huurder te bepalen, organiseren we verschillende workshops om tot een eerste overzicht te komen van de indeling van de nieuwe ruimte of het gebouw die ze nodig hebben.
 2. Plattegrond
  • Na de workshop wordt een definitieve plattegrond ontworpen. Een indeling voor laboratoria en kantoren wordt waar nodig ontwikkeld.
 3. Huurvoorstel
  • Het eindproduct van de werkplaatsen en de plattegrondontwikkeling is het huurvoorstel
 4. Gedetailleerd room book
  • Na het huurvoorstel wordt een gedetailleerd room book gemaakt. Dit document bevat alle eisen en details over de laboratoria en kantoren van de nieuwe faciliteit.
 5. Bouw
  • Kadans is in staat om de constructie van de hoofdstructuur en de inrichtingsfase te combineren, wat resulteert in een efficiënter proces
 6. Beheer
  • Na de bouw kunnen de nieuwe werkplekken en kantoren in gebruik genomen worden. Kadans blijft betrokken om een kwalitatief hoogwaardige faciliteit de garanderen.
 7. Kadans Community
  • Alle huurders maken deel uit van de internationale Kadans community. Wij faciliteren samenwerking tussen partijen door het aanbieden van een verscheidenheid aan ecosysteem services, zoals vergaderfaciliteiten en evenementen.

Met betrekking tot vastgoedontwikkeling en -beheer richt Kadans zich ook op gebiedsontwikkeling en acquisitie op campussen en science parken. We werken samen met campusmanagementorganisaties, gebiedsontwikkelorganisaties, overheidsorganisaties, kennisinstituten (i.e. universiteiten) en andere stakeholders.

Belegger

Kadans is eindbelegger in het vastgoed. In de praktijk blijkt Kadans door haar integrale aanpak, werkwijze, specifieke kennis en haar waardevolle netwerk in staat is om tegen een lagere huurprijs een efficiënt pand van hoogstaande kwaliteit te verhuren.

Ontwikkelaar

Kadans als ontwikkelaar realiseert samen met de opdrachtgever een op maat gemaakt, hoogwaardig en duurzaam gebouw. Kadans is er het liefste vanaf het eerste moment bij betrokken. Maatwerk leveren op basis van een huurcontract en een programma van eisen is hierbij de basis. Dit kan zowel door nieuwbouw of aankoop en aanpassingen c.q. renovatie van bestaande panden.

Bouwer

Kadans heeft haar eigen projectleiders in dienst. Zij zijn ervaren op het gebied van nieuwbouw en renovatie van R&D-omgevingen. Hierbij zetten ze in op efficiënt en duurzaam bouwen tegen de meest optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Financier

Kadans heeft door haar jarenlange track-record een gedegen reputatie opgebouwd bij vastgoedfinanciers. Kadans is hierdoor in staat gunstige tarieven en voorwaarden bij financiers te realiseren. Financiers ontlenen hierbij vertrouwen aan de ervaring, kennis en knowhow die binnen Kadans verankerd is.

Koper

Kadans koopt grond, gebouwen en (huurdersspecifieke) faciliteiten aan voor haar huurders.

Verhuurder

Opdrachtgevers huren hun gebouw of ruimte van Kadans. De competentie in het bouwen tegen de meest optimale prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met de lage financieringstarieven, resulteren in een voor de huurder substantieel lagere huurprijs.

Beheerder

Elk gebouw wordt door een beheerder van Kadans beheerd. Deze beheerder is reeds bij de bouw of renovatie betrokken en kent de specifieke wensen en eisen van de huurder(s).

Kadans heeft verder haar eigen beheersorganisatie. Dit garandeert een snelle afhandeling van vragen en storingen. Door onze specifieke kennis van onder andere laboratoria, bieden wij extra ondersteuning die de meeste vastgoedsectoren ontbreekt.

Community management

Kadans optimaliseert het succes van haar huurders door een omgeving te creëren die voldoet aan hun kernbehoeften. Dit doen we door het aanbieden van zogeheten ecosysteem services bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Kadans draagt bij aan het succes van het innovatie-ecosysteem op campussen en science parken door het verbeteren van de voorwaarden voor innovatie in samenwerking met campusbeheerorganisaties, overheidsorganisaties en kennisinstellingen (d.w.z. universiteiten)