Klaar om de dynamische wereld van het Rotterdam Science Cluster te verkennen? Kijk met ons mee in Behind the Sciences voor exclusieve inzichten!

Klaar om de dynamische wereld van het Rotterdam Science Cluster te verkennen? Kijk met ons mee in Behind the Sciences voor exclusieve inzichten!

Teun Lebbink is Commercial Manager bij Kadans Science Partner. Teun zal zich toeleggen op de verdere invulling van de TripleO Campus te Breda en de Kadans portefeuille in het westen van Nederland. Hij is mede verantwoordelijk voor de acquisitie- en groeidoelstelling van Kadans. Na de opleiding HTS Technisch bedrijfskader heeft hij ook nog de NVM SOM makelaardij opleiding gevolgd. Teun heeft als bedrijfsmakelaar o.a. gewerkt bij LBB-Naber en KIN makelaars.

Wil jij je aansluiten bij het nummer 1 DNA-onderzoek cluster, het Rotterdam Science Cluster?

Teun Lebbink
M: +31 (0)610731043 E: t.lebbink@kadans.com

“Als we iets willen, dan gaan we niet eindeloos vergaderen, maar stropen we hier de mouwen op. Nu doorpakken bespaart dus veel leed en mensenlevens.”

Van genetica tot klinisch onderzoek, het Rotterdam Science Cluster is het epicenter voor genomics en DNA-onderzoek. Als onderdeel van de Medical Delta dragen onderzoekers, ondernemers en kennisinstituten dagelijks bij aan het creëren van snellere en meer kost-effectieve gezondheidszorg. Ontdek wat sit cluster een hotspot maakt in de Life Sciences sector, en leer meer over baanbrekers in het cluster!

Van genetica en dna onderzoek tot klinisch onderzoek, Rotterdam is niet alleen een stad met opvallende gebouwen, maar een broedplaats voor baanbrekende ontdekkingen en innovatieve oplossingen op het gebied van Life Sciences & Health (LS&H) en in het bijzonder Genomics / DNA onderzoek. “Wanneer je de ‘Make it Happen’-mentaliteit over dit academische en ondernemende ecosysteem heen legt, heb je een formule die niet te verslaan is.”

Sluit je aan bij het Rotterdam Science Cluster

Wil je jouw bedrijf vestigen in het innovatieve Rotterdam Science Cluster? Rotterdam Science Tower heeft laboratorium en kantoorruimte beschikbaar om te huren.

De Rotterdam Science Tower is in het hart van het Rotterdam Science Tower gesitueerd. Het gebouw heeft een prachtig uitzicht van de havenstad en is de thuisbasis van verschillende organisaties actief in genomics en DNA-onderzoek. Kadans geeft haar huurders de mogelijkheid om hun laboratorium en kantoorruimte volledig naar wens en op maat gemaakt in te richten.

Sluit je aan bij namen zoals Cerba Research in de Rotterdam Science Tower in de uitdaging om gezondheid te verbeteren.