Contact

over kadans


Vacatures bij Kadans Science Partner

Ter versterking van ons team zijn wij momenteel op zoek naar:

Project manager (1fte)

Als allround project manager binnen Kadans Science Partner draag je in belangrijke mate bij aan de groeidoelstelling door de realisatie van huisvesting, van initiatieffase tot en met de oplevering en nazorg. De project manager is financieel, organisatorisch en kwalitatief verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwbouw, de tailor made afbouw van een gebouw en/of de herontwikkeling van bestaand vastgoed. In deze functie onderhandel je met aannemers, installateurs, adviseurs en overheden. Tevens heb je een belangrijke rol bij het vertalen van de gebruikerswens tot een technische oplossing welke aansluit bij de mogelijkheden van het gebouw. De project manager rapporteert rechtstreeks aan het management team.

Voor de gehele vacature kunt u hier klikken.

Senior Commercieel Manager (1 fte)

Voor het waarmaken van onze groeiambitie willen wij de organisatie op korte termijn versterken met een senior commercieel manager. In deze functie werkt u in een klein team en bent u (mede) verantwoordelijk voor de groei van de vastgoedportefeuille, waarbij de focus op acquisitie ligt. Hierbij maakt u gebruik van uw bestaande netwerk, bij voorkeur in en om de volwassen science parks in Nederland.

Interesse? Klik op bovenstaande functie of klik hier voor de vacature!


Stages bij Kadans Science Partner

Kadans Science Partner biedt studenten van het hoger beroepsonderwijs (HBO) regelmatig de gelegenheid om de praktijk te ervaren. Zowel meeloop- als afstudeerstages behoren het gehele jaar door tot de mogelijkheden. Kadans Science Partner probeert samen met de student tot een geschikt onderzoeksonderwerp te komen, waarbij het initiatief bij de student moet liggen. De basiskennis op het gebied van vastgoed zal de student vanuit de opleiding meekrijgen. Binnen een stageperiode brengt Kadans Science Partner de student praktijkkennis bij door hem/haar zelf mee te laten werken in de organisatie, onder andere binnen de eigen beheerafdeling. Tevens wordt de student zoveel mogelijk betrokken bij interessante projecten die zich op dat moment voordoen.

Stuur voor meer informatie over stage- en/of afstudeermogelijkheden een email naar info@kadanssciencepartner.nl.

Inloggen beleggers
Inloggen huurders