Contact

vacatures stages


Vacatures bij Kadans Science Partner

Ter versterking van ons team zijn wij momenteel op zoek naar:


Tijdelijke functie: Hospitality medewerker Nijmegen (24-40 uur)

Ervaring opdoen op het gebied van hospitality? Leuke bijbaan nodig waar je veel uren kan maken? 

Van 23 april tot en met eind mei zoeken we iemand die als Hospitality Medewerker aan het werk wil op onze locatie in Nijmegen

Als Hospitality medewerker ben je het visitekaartje van het gebouw en de huurders van Kadans. Je bezorgt bezoekers een warm welkom, informeert de huurders van hun komst en voorziet ze van een heerlijke kop koffie of thee. Daarnaast ben je een spin in het web en beantwoord je vragen, handel je telefoontjes af, reageer je op e-mails en beheer je de vergaderruimtes. 

Stuur voor meer informatie over deze tijdelijke functie in Nijmegen een email naar s.reedijk@kadanssciencepartner.nl


Researcher (1 fte)

In de functie van Researcher ken je de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen en vertaal je deze naar bruikbare ideeën om de dienstverlening van Kadans naar een hoger niveau te brengen. Verder ondersteun je het commerciële team bij vraagstukken en projecten door het verzamelen van marktinformatie en opstellen van bijvoorbeeld gebiedsverkenningen. Als Researcher zijn je werkzaamheden heel divers en leer je Kadans Science Partner op alle gebieden kennen.

Heb jij goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in Nederlands én Engels, ben je gedreven en heb je een no-nonsense persoonlijkheid met een enthousiaste en zelfstandige houding? Wie weet zijn we op zoek naar jou! Ervaring is geen must, we zoeken talent en vindingrijkheid! 

Klik hier voor de hele vacature.


Stages bij Kadans Science Partner

Kadans Science Partner biedt studenten van het hoger beroepsonderwijs (HBO) regelmatig de gelegenheid om de praktijk te ervaren. Zowel meeloop- als afstudeerstages behoren het gehele jaar door tot de mogelijkheden. Kadans Science Partner probeert samen met de student tot een geschikt onderzoeksonderwerp te komen, waarbij het initiatief bij de student moet liggen. De basiskennis op het gebied van vastgoed zal de student vanuit de opleiding meekrijgen. Binnen een stageperiode brengt Kadans Science Partner de student praktijkkennis bij door hem/haar zelf mee te laten werken in de organisatie, onder andere binnen de eigen beheerafdeling. Tevens wordt de student zoveel mogelijk betrokken bij interessante projecten die zich op dat moment voordoen.

Stuur voor meer informatie over stage- en/of afstudeermogelijkheden een email naar werkenbij@kadanssciencepartner.nl

Inloggen huurders
Inloggen huurders