Contact

over kadans


Vacatures bij Kadans Science Partner

Ter versterking van ons team zijn wij momenteel op zoek naar:

Manager Business & Acquisitions Real Estate (1 fte)

Voor deze uitdagende functie zoeken we een slimme en gedreven kandidaat met minimaal een afgeronde HBO+ vastgoed opleiding aangevuld met minimaal 8 jaar relevante ervaring en een uitgebreid commercieel vastgoednetwerk (bij voorkeur in de kennisintensieve sector). Door middel van kennis van vastgoed en ervaring ben je in staat om klanten te adviseren over strategische huisvestingsvraagstukken en zelf acquisitietrajecten te managen en met succes ontwikkelings- en/of huurovereenkomsten te sluiten. We zoeken een zeer gedreven persoon die landelijk actief wil en kan zijn en beschikt over een goed inlevingsvermogen, een stevige persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden met uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal. 

Interesse? Klik op bovenstaande functie of klik hier voor de vacature!

Project manager (1 fte)

Als allround project manager binnen Kadans Science Partner draag je in belangrijke mate bij aan de groeidoelstelling door de realisatie van huisvesting, van initiatieffase tot en met de oplevering en nazorg. De project manager is financieel, organisatorisch en kwalitatief verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwbouw, de tailor made afbouw van een gebouw en/of de herontwikkeling van bestaand vastgoed. In deze functie onderhandel je met aannemers, installateurs, adviseurs en overheden. Tevens heb je een belangrijke rol bij het vertalen van de gebruikerswens tot een technische oplossing welke aansluit bij de mogelijkheden van het gebouw. De project manager rapporteert rechtstreeks aan het management team.

Voor de gehele vacature kunt u hier klikken.


Stages bij Kadans Science Partner

Kadans Science Partner biedt studenten van het hoger beroepsonderwijs (HBO) regelmatig de gelegenheid om de praktijk te ervaren. Zowel meeloop- als afstudeerstages behoren het gehele jaar door tot de mogelijkheden. Kadans Science Partner probeert samen met de student tot een geschikt onderzoeksonderwerp te komen, waarbij het initiatief bij de student moet liggen. De basiskennis op het gebied van vastgoed zal de student vanuit de opleiding meekrijgen. Binnen een stageperiode brengt Kadans Science Partner de student praktijkkennis bij door hem/haar zelf mee te laten werken in de organisatie, onder andere binnen de eigen beheerafdeling. Tevens wordt de student zoveel mogelijk betrokken bij interessante projecten die zich op dat moment voordoen.

Stuur voor meer informatie over stage- en/of afstudeermogelijkheden een email naar info@kadanssciencepartner.nl.

Inloggen beleggers
Inloggen huurders