Contact

vacatures stages


Vacatures bij Kadans Science Partner

Ter versterking van ons team zijn wij momenteel op zoek naar:


Property Manager (1 fte)

In de functie van Junior Property Manager draag je in belangrijke mate bij aan de professionalisering van Kadans Science Partner. Je verzorgt als Junior Property Manager tezamen met de technisch en facilitair property managers het beheer van de diverse gebouwen in Nijmegen en Wageningen. 

Als Junior Property Manager ben je onder andere financieel, organisatorisch en kwalitatief mede verantwoordelijke voor het beheer van een aantal gebouwen, sluit je onderhoudscontracten en werk je nauw samen met de facilitair, commercieel en technisch property managers.

Klik hier voor de volledige vacature.


Researcher (1 fte)

In de functie van Researcher ken je de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen en vertaal je deze naar bruikbare ideeën om de dienstverlening van Kadans naar een hoger niveau te brengen. Verder ondersteun je het commerciële team bij vraagstukken en projecten door het verzamelen van marktinformatie en opstellen van bijvoorbeeld gebiedsverkenningen. Als Researcher zijn je werkzaamheden heel divers en leer je Kadans Science Partner op alle gebieden kennen.

Heb jij goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in Nederlands én Engels, ben je gedreven en heb je een no-nonsense persoonlijkheid met een enthousiaste en zelfstandige houding? Wie weet zijn we op zoek naar jou! Ervaring is geen must, we zoeken talent en vindingrijkheid! 

Klik hier voor de volledige vacature.


Stages bij Kadans Science Partner

Kadans Science Partner biedt studenten van het hoger beroepsonderwijs (HBO) regelmatig de gelegenheid om de praktijk te ervaren. Zowel meeloop- als afstudeerstages behoren het gehele jaar door tot de mogelijkheden. Kadans Science Partner probeert samen met de student tot een geschikt onderzoeksonderwerp te komen, waarbij het initiatief bij de student moet liggen. De basiskennis op het gebied van vastgoed zal de student vanuit de opleiding meekrijgen. Binnen een stageperiode brengt Kadans Science Partner de student praktijkkennis bij door hem/haar zelf mee te laten werken in de organisatie, onder andere binnen de eigen beheerafdeling. Tevens wordt de student zoveel mogelijk betrokken bij interessante projecten die zich op dat moment voordoen.

Stuur voor meer informatie over stage- en/of afstudeermogelijkheden een email naar werkenbij@kadanssciencepartner.nl

Inloggen huurders
Inloggen huurders