Contact

over kadans


Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biobased, Biotechnology, High Tech / Semicon

Al vanaf de start op 1 januari 2010 richt Kadans Science Partner zich op het huisvesten en faciliteren van R&D afdelingen van bedrijven, kennisinstellingen en kennisintensieve bedrijven in innovatieve sectoren. Kadans Science Partner richt zich op kennisintensieve bedrijven in onder andere de sectoren: Agri-Food, Life Sciences, Health, Medische technology, Biobased industry en High Tech.

Met veel up-to-date kennis en ervaring, neemt Kadans Science Partner de investering in (ontwikkelen, beleggen, bouwen, financieren en kopen), de verhuur en het beheren van bedrijfs- en kantoorgebouwen in combinatie met laboratoria, cleanrooms, onderzoeksruimten, geconditioneerde ruimten en pilot plants voor deze organisaties uit handen.

Door haar kennis en ervaring is Kadans Science Partner als geen ander in staat om mee te denken en oplossingen aan te bieden voor de specifieke wensen en eisen van haar huurders. Deze kennis en ervaring kan Kadans Science Partner vanuit de specifieke behoeftes van de toekomstige huurder vertalen naar renderende hoogwaardige en duurzame faciliteiten, een optimale positionering van ruimtes, perfecte bruto-netto verhoudingen (functioneel oppervlakte) en ideale indelingen van bijvoorbeeld laboratoria. Een expertise die Kadans Science Partner al voor veel organisaties in de sectoren Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biobased, Biotechnology en High Tech, Semicon, heeft bewezen.

Starters, in veel gevallen spinn-off bedrijven van kennisinstellingen, biedt Kadans Science Partner alle mogelijkheden om in een incubatorgebouw door te groeien. Zij krijgen een totaal pakket aan diensten, waaronder werkruimte, faciliteiten, coaching, advies, financiering en toegang tot een waardevol netwerk.

De grootste competentie van Kadans Science Partner ligt in het efficiënt en duurzaam bouwen tegen de laagst mogelijke prijs, alsmede het realiseren van de meest optimale financiering. Dit resulteert in een lagere huurprijs voor de huurders.
 
Middels (langlopende) flexibele huurcontracten en in de functie van beheerder, blijft Kadans Science Partner betrokken bij de huurders en is zij in staat voortdurend sturing te blijven geven aan de veranderende huisvestingsbehoefte van een organisatie. Bedrijven en organisaties kunnen zich concentreren op hun kernactiviteiten en hebben geen omkijken naar het ingewikkelde en kostbare vraagstuk van huisvesting, installaties en faciliteiten. Kadans Science Partner biedt bovendien een nieuwe financieringsvorm. Voor veel organisaties is de zogenaamde off balance financiering (huursituatie in plaats van eigendomssituatie) van hun huisvesting de meest gewenste oplossing.

Innoveren, testen en meten in BioPartner Center Wageningen


Bel me terug
* Verplichte velden
Inloggen huurders
Inloggen huurders