Contact

over kadans


Beleggers

Kadans Science Partner heeft zich ten doel gesteld een blijvend hoog rendement te behalen in combinatie met een beheersbaar risico door te beleggen in commercieel vastgoed. Het beheerd en belegd vermogen binnen de portefeuille van Kadans Vastgoed en Kadans Science Partner bedraagt € 500 miljoen.

Vastgoedfonds Kadans Biopartner

Kadans Science Partner biedt op meerdere locaties in Wageningen accommodatie aan diverse bedrijven in de kennisintensieve sector. Totaal wordt circa 25.000 m2 verhuurd. Op termijn wil Kadans met het vastgoedfonds “Kadans Biopartner” de meest vooraanstaande Nederlandse speler zijn op het gebied van het beleggen in kantoren, laboratoria en multifunctionele ruimten voor bedrijven die actief zijn in onderzoek, ontwikkeling, onderwijs en ondernemerschap in de life sciences en daaraan gerelateerde sectoren. De eerste twee vastgoedaankopen van dit groeifonds passen binnen de doelstelling en zijn gelegen op het Business & Science Park Wageningen. Het betreft panden die volledig zijn verhuurd aan o.a. BLGG AgroXpertus, AgriQ, NSure, Check-Points, Aurion, Nippon Suisan, Kikkoman, Dyadic, FrieslandCampina en Nuplex Resins.

200 miljoen euro

Kadans wil zich de komende jaren naast haar activiteiten op de bedrijfsruimtemarkt voor haar eigen beleggingsportefeuille specialiseren in het ontwikkelen en realiseren van huisvestingsfaciliteiten voor innovatieve bedrijven gericht op research en development.

Op dit moment beschikt het vastgoedfonds Kadans Biopartner over een geïnvesteerd kapitaal van bijna 28 miljoen euro, hetgeen geacht wordt uit te groeien naar 100-200 miljoen euro.

Gezien de toenemende belangstelling voor onder meer duurzaamheid en groene ruimte en de daarmee gelijke tred houdende ondernemingszin van wetenschappelijk getrainde onderzoekers komt dat doel snel dichterbij.
Jeff Gielen: "Investeerders hebben vertrouwen in het concept op basis van de prestaties in het afgelopen decennium. Onze formule is stabiel gebleken, ook in de afgelopen crisisjaren. Dat geeft vertrouwen in de toekomst - en daar gaat het tenslotte om!"Bel me terug
* Verplichte velden
Inloggen beleggers
Inloggen huurders