Contact

Vaxxinova opent onderzoeksfaciliteit op Novio Tech Campus in Nijmegen

Vaxxinova opent onderzoeksfaciliteit op Novio Tech Campus in Nijmegen

Vaxxinova, het nieuwe biotech bedrijf op Novio Tech Campus in Nijmegen, opende vrijdag het nieuwe Internationale hoofdkantoor en onderzoekslaboratorium. Hubert Bruls (Burgemeester van Nijmegen), Rikus Wolbers (Directeur van Novio Tech Campus) en Victor van Solinge (CEO Vaxxinova) verrichtten de openingshandeling. 


Vaxxinova heeft gekozen voor Gebouw M op Novio Tech Campus. De keuze voor Nijmegen en Novio Tech Campus was een logische stap voor Vaxxinova. "Voor het nieuwe hoofdkantoor en de nieuwe onderzoekslaboratoria was Novio Tech Campus logisch," aldus Victor van Solinge. "De provincie Gelderland en de gemeente Nijmegen blijven continu investeren in de kenniseconomie, met als resultaat dat de regio ook op de lange termijn hooggeschoolde werkgelegenheid biedt." Dankzij het internationale karakter en de goede bereikbaarheid vormt Novio Tech Campus een aantrekkelijke locatie.

Activiteiten in Nijmegen
Victor van Solinge (CEO): "We zijn ontzettend trots op onze nieuwe voorzieningen in Nijmegen, zoals dit onderzoekslaboratorium. Het lab bestaat uit acht aparte onderzoeksruimten, die zijn gebouwd volgens de laatste technologische standaarden en zijn voorzien van de meest moderne technologiën. Het onderzoek dat hier gaat plaatsvinden richt zich op het ontwikkelen van nieuwe producten en technologiën om de gezondheid van gevogelte te verbeteren."

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden op Novio Tech Campus? Neem dan contact met ons op
Inloggen huurders
Inloggen huurders