Contact

Update herontwikkeling Posthuis

Update herontwikkeling Posthuis

Er wordt volop gewerkt aan de vernieuwing van het Posthuis. De voorkant van het PostNL-gebouw begint er aardig anders uit te zien dankzij de plaatsing van de glazen puien. Met de nieuwe kozijnen en het glaswerk krijgt het Posthuis een open en transparant uiterlijk. 

De nieuwe transparante voorkant van het gebouw is gericht op de TripleO Campus, waarvan het Posthuis samen met het Blushuis, AV-Huis en Pakhuis deel uit maakt. Met de integratie van het glas krijgt het Posthuis een hedendaagse uitstraling dat past bij de rest van de TripleO Campus. Hiermee wordt tevens een mooie open ruimte gecreëerd voor marketing- en reclamebureau Craze, dat het voorste gedeelte van het pand in gebruik zal nemen. Het andere deel blijft in gebruik bij PostNL.

Lees hier meer over Posthuis of neem contact op met Pim voor meer informatie over (huisvesting op) TripleO Campus.

Inloggen huurders
Inloggen huurders