Contact

Kadans zoekt nieuwe collega's!

Kadans zoekt nieuwe collega's!

Kadans is op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's! Op dit moment zoeken we een facilitair coördinator en een hospitality medewerkster. 

Facilitair coördinator
In de functie van Facilitair coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor huurders en leveranciers van onze gebouwen in Wageningen en/of Nijmegen. Je vormt samen met de Facility Manager en andere coördinatoren een belangrijke schakel binnen de vastgoed-managementafdeling van Kadans Science Partner.

Hospitality
Als hospitality medewerkster ontvang je al onze zakelijke bezoekers op ons kantoor in Haaren en zorg je voor de facilitering van de besprekingen met extern bezoek. Voor de telefoniste taken ben je verantwoordelijk voor het op professionele wijze screenen, doorverbinden en/of beantwoorden van alle inkomende gesprekken. Je doet dit samen met de andere medewerkster en werkt daarnaast in het secretariaatsteam mee bij de uitvoering van de diverse allround facilitaire en administratieve werkzaamheden.

Ben jij geschikt voor één van de twee functies, of ken jij iemand die ons team kan versterken? Reageer dan direct, de  uitgebreide vacatures zijn beschikbaar via de links en op onze vacaturepagina
Inloggen beleggers
Inloggen huurders