Contact

Kadans koopt iconisch 52Nijmegen!

Kadans koopt iconisch 52Nijmegen!
Kadans koopt iconisch 52Nijmegen!

Kadans Science Partner heeft haar portefeuille verrijkt met de aankoop van kantoorgebouw 52Nijmegen (52) in Nijmegen. Kadans heeft 52 gekocht van Cromwell Property Group waar het kantoorgebouw onderdeel uitmaakte van de Hummingbird portefeuille.

52 staat pal naast Novio Tech Campus, waar Kadans reeds twee bedrijfsverzamelgebouwen voor de kennisintensieve sector in bezit heeft: Gebouw M en Gebouw A.

Met een hoogte van 18 verdiepingen is 52 een echt herkenningspunt voor Nijmegen en de omgeving. Dankzij de bijzondere knik in de gevel vormt het een uitnodigend gebaar naar bezoekers en gebruikers. De toren biedt ruim 25.000 m2 aan kantoren, laboratoria, een restaurant, bar en vergaderfaciliteiten. 52 staat op een oplopend maaiveld, met daaronder 587 parkeerplaatsen voor huurders en bezoekers. 
52 huisvest op dit moment 9 bedrijven, die actief zijn in onder andere de semiconductor-, high tech en consultancy sector. Met de aankoop van 52 wordt het aanbod van Kadans op Novio Tech Campus verbreed en vergroot. 

Groei
In juli 2017 sloot Kadans een joint venture met Oaktree Capital Management. Met de specifieke ervaring, het grote netwerk en de financiële slagkracht van Oaktree verwacht Kadans de portefeuille de komende jaren fors te laten groeien. 

Met posities in Wageningen, Nijmegen, Utrecht, Breda en Den Bosch heeft Kadans een gedegen track record opgebouwd, die haar strategie onderschrijft. De verwerving van 52 is bij uitstek een toonbeeld van de ambitie die Kadans kent en nu ook waarmaakt. 

Het gehele persbericht vindt u hier.
Inloggen huurders
Inloggen huurders