Contact

Huurder Atro Medical haalt nieuwe investering binnen

Huurder Atro Medical haalt nieuwe investering binnen

Atro Medical, huurder in Gebouw M op de Novio Tech Campus, heeft een nieuwe investering binnen gehaald voor onderzoek en ontwikkeling van hun meniscusprothese. ATRO Medical wil met Trammpolin® pijn in de knie verlichten. 


Om aan te tonen hoe deze meniscusprothese het leven van patienten kan verbeteren, haalde ATRO Medical in juli 2017 al een groot deel van de financiering op. Oost NL maakt deze investering nu compleet. 
De groep patiënten die ATRO Medical probeert te helpen is specifiek gericht op slijtage en beschadiging van het kraakbeen in de knie. 

Jan Hunik (medeoprichter en algemeen directeur van ATRO Medical): "Nu kunnen we een grote stap voorwaarts zetten in de ontwikkeling van de meniscusprothese. Na uitvoerige testen in het laboratorium moet de komende jaren blijken of de prothese in het menselijk lichaam net zo goed werkt. Zo ja, dan kan de Trammpolin® in 2022 op grotere schaal worden geplaatst. Uiteindelijk hoopt ATRO Medical dezelfde techniek ook toe te passen bij andere gewrichten met artrose."

Wij feliciteren Atro Medical met deze prestatie en kijken uit naar verdere successen! 
Inloggen huurders
Inloggen huurders