Contact

Event: Jeff Gielen over innovatieve hotspots

Event: Jeff Gielen over innovatieve hotspots

Jeff Gielen, directeur van Kadans Science Partner, vertelt op donderdag 21 september over de realisatie van innovatieve hotspots. Tijdens Innovatieve Hotspots Vastgoed 2017, dé studiedag over het initiëren en realiseren van innovatieve campussen en broedplaatsen, vertelt hij over de ervaringen en visie bij de realisatie van Plus Ultra. Bovendien heeft Kadans voor relaties een kortingscode beschikbaar!

Tijdens de studiedag zullen verschillende onderdelen van de ontwikkeling en realisatie besproken worden. 

Realisatiefase: Plus Ultra Wageningen
Wat is de motivatie en relevantie van een ontwikkelende belegger voor het investeren in (high-tech) campussen? Kadans Science Partner is ontwikkelaar en belegger van verschillende ecosystemen, zoals in Wageningen, Nijmegen en Breda. Hoe kan zo'n campus een passend ecosysteem voor R&D en open innovatie aanbieden aan kennisintensieve technologische bedrijven (van startup tot multinational)? Jeff Gielen zal zijn ervaringen en visie met u delen aan de hand van de realisatie van Plus Ultra.

De studiedag vindt plaats op donderdag 21 september. Het programma begint om 9:00 uur en duurt tot 16:00 uur, waarna met een netwerkborrel de dag wordt afgesloten. De locatie van het evenement is YES!Delft (Molengraaffsingel 12, Delft). Het uitgebreide programma vindt u door hier te klikken.

Wilt u dit evenement bijwonen? Kadans heeft voor haar relaties een kortingscode beschikbaar. Neem contact met ons op als u hier gebruik van wilt maken, dit kan via 0411625628 of via e-mailInschrijven kan via deze link.
Inloggen huurders
Inloggen huurders