Contact

Officiële opening Plus Ultra - Wageningen Campus

Kadans Science Partner kan met trots melden dat Plus Ultra, het bedrijfsverzamelgebouw met incubatorfunctie op de Wageningen Campus, officieel is geopend.

Dinsdag 16 mei 2017 is Plus Ultra officieel geopend. De dag begon met een lunch in het atrium met en voor onze huurders. 
Op de feestelijke bijeenkomst 's middags kwamen enkele huurders aan het woord. Daarna is de officiële openingshandeling verricht door Tijs Breukink (WUR), Wim Boers (Kadans) en Geert van Rumund (Burgemeester van Wageningen). Zij lieten samen een kiem uitgroeien tot een grote bloem, waarmee de groei wordt gesymboliseerd die bedrijven kunnen realiseren in Plus Ultra.

Na de officiële openingshandeling presenteerden diverse huurders zich in de zogenaamde inspiratietuin. Voor een overzicht kunt u hier klikken.

Het gebouw is een ecosysteem voor kennisintensieve, startende, groeiende en volwassen bedrijven. Het gebouw beschikt over kantoren, vergaderzalen, maar biedt ook faciliteiten als laboratoria, pilot plant en technohallen. Ook heeft het gebouw een incubatorfunctie, waarbij startende en doorgroeiende bedrijven profiteren van elkaars aanwezigheid en de nabijheid van Wageningen University & Research.
Plus Ultra is gerealiseerd in glas, hout en beton, met als hoogtepunt de indrukwekkende houten trap in het atrium. Het gebouw straalt ondernemerschap, creativiteit en innovatie uit en biedt hier de ruimte voor. Bij het ontwerp en de realisatie van het gebouw is rekening gehouden met alle aspecten van duurzaamheid: van gezondheid, energie, afval en watergebruik, tot informatie voor het gebouwmanagement.

Video opening

Hoevento, het evenementenbureau dat de feestelijke opening mede tot een groot succes heeft gemaakt, heeft gedurende de dag diverse videobeelden gemaakt. Deze zijn samengevoegd in de video hiernaast!


Foto's

Tijdens de opening van Plus Ultra zijn foto's gemaakt. Een selectie ziet u hiernaast.

Vergroten »
Inloggen huurders
Inloggen huurders