Contact

utrecht science park


Genmab Research & Development Center, Utrecht

Genmab Utrecht

To the point

Locatie
Oppervlakte
BREEAM-NL
Parkeren
Status

:
:
:
:
:

Utrecht Science Park
Ca. 11.250 m²
Excellent
Ondergronds
Opgeleverd


Over Genmab R&D Center Utrecht

De opgave

Genmab Research & Development Center is gelegen op het Utrecht Science Park. De ontwikkeling beslaat 11.250 m² aan onderzoeksfaciliteiten, laboratoria, kantoren, faciliterende ruimtes en een ondergrondse parkeergelegenheid.

De huisvesting is ontworpen door architectenbureau cepezed. Het was de uitdrukkelijke wens van Genmab om ruimten te creëren waar (inter)nationale wetenschappers elkaar kunnen ontmoeten.

Het gebouw komt te liggen op een zichtlocatie aan de hoofdtoegangsweg van het Science Park, vlak bij het gebouw van Nutricia Research. Het weerspiegelt kernkwaliteiten van zijn gebruiker als een hoge kwaliteit, innovatie, dynamiek, transparantie en herkenbaarheid. Het kent een open structuur met overspanningen van 16 m, lange zichtlijnen en bestaat uit twee ten opzichte van elkaar verschoven beuken met verticaal gelede gevels en daartussen een prominent zichtbaar atrium voorzien van trapsgewijs gepositioneerde, 'zwevende eilanden', die sterk bijdragen aan de interactie tussen de verschillende gebruikers. De werkomgeving is hoogwaardig, biedt optimaal comfort en een grote mate van functionaliteit en flexibiliteit. Bron

Genmab Research & Development Center in Utrecht opgeleverd

Het Genmab Research & Development Center op het Utrecht Science Park is opgeleverd aan Kadans Science Partner. Het gebouw huisvest de onderzoeksfaciliteit voor het internationaal, beursgenoteerd biotechnologiebedrijf Genmab. 

Hier wordt onderzoek gedaan naar en gewerkt aan de ontwikkeling van therapeutische antistoffen, met name voor de behandeling van kanker. Het Genmab Research & Development Center bestaat uit een ondergrondse parkeergelegenheid, kantoren, laboratoria en faciliterende ruimtes voor studie en onderzoek.

De aankoop van het pand door Kadans past bij de ambitie om duurzame gebouwen met kennisintensieve gebruikers toe te voegen aan de portefeuille. Dankzij Genmab als huurder, de locatie en het duurzame karakter van de onderzoeksfaciliteit is het een prachtige onderdeel van de huidige portefeuille.

Duurzaamheid

Het Genmab Research and Development Center wordt ontwikkeld als een BREEAM-Excellent gecertificeerd laboratoriumgebouw. De aankoop van de nieuwe huisvesting van Genmab sluit aan in de lijn van ambitie om duurzame gebouwen aan de portefeuille toe te voegen. Plus Ultra op Wageningen is reeds BREEAM-Excellent gecertificeerd. Daarnaast is voor de ontwerpfase van Blaak 16 in Rotterdam gecertificeerd met een BREEAM-Excellent beoordeling. 


Impressies Genmab R&D Center Utrecht

Hieronder zijn een aantal impressies weergegeven van het Genmab Research & Development Center, de nieuwe huisvesting van Genmab op Utrecht Science Park. Door op de desbetreffende afbeelding te klikken verschijnt een vergrootte weergave. Daarnaast kunt u eenvoudig met het pijltje navigeren tussen de verschillende afbeeldingen.

Genmab Utrecht
Genmab Utrecht
Genmab Utrecht
Vergroten »
Bel me terug
* Verplichte velden

Inloggen huurders
Inloggen huurders