Contact

tue campus eindhoven


Kennispoort Eindhoven

Iconisch bedrijfsverzamelgebouw als toegangspoort voor de campus

Kennispoort Eindhoven

To the point

Locatie
Oppervlakte
Parkeerplaatsen
Eigendom sinds

:
:
:
:

TU/e-Campus Eindhoven
8.100 m²
80
Maart 2018


Over Kennispoort Eindhoven

In Maart 2018 heeft Kadans Science Partner haar portefeuille verrijkt met de aankoop van gebouw Kennispoort op de TU/e-Campus in Eindhoven. Kennispoort bevindt zich direct aan de rand van de TU/e-Campus en is een herkenningspunt voor iedereen die vanuit het stadscentrum de campus betreedt. Kadans Science Partner werkt samen met TU/e om ervoor te zorgen dat het gebruik van Kennispoort een belangrijke link blijft houden met het ecosysteem van de TU/e-Campus. Door de ligging en de samenwerking met de universiteitscampus is het gebouw bij uitstek geschikt voor scale-ups, jonge bedrijven op weg naar volwassenheid. 

Kennispoort beschikt over ruim 8.100 m² kantoren, inclusief een groot restaurant, lobby voor ontvangst van bezoekers en verschillende vergaderfaciliteiten, verdeeld over 8 verdiepingen. Onder het gebouw zijn ruim 80 parkeerplaatsen beschikbaar voor huurders en bezoekers. 

Bel me terug
* Verplichte velden

Foto's Kennispoort

Hiernaast zijn een aantal foto's te zien van Kennispoort. De foto's geven een goed beeld van de locatie, maar om echt een goede impressie te krijgen kun je natuurlijk het beste zelf eens langskomen. Stap eens binnen op de campus of maak een afspraak met Rik om de mogelijkheden te bekijken.

Kennispoort
Kennispoort
Kennispoort interieur
Kennispoort interieur
Kennispoort interieur
Kennispoort interieur
Kennispoort interieur
Kennispoort
Vergroten »
Inloggen huurders
Inloggen huurders