Contact

tripleo campus breda


Posthuis - TripleO Campus Breda

Impressie Posthuis TripleO Campus Breda

To the point

Locatie
Oppervlakte
Huurders

:
:
:

TripleO Campus Breda
Ca. 4.050 m²
Craze, PostNL

Het PostNL-pand wordt het vierde bedrijfsverzamelgebouw  op de campus, na het Blushuis,  AV Huis en Pakhuis. Het oude PostNL pand ligt tegenover de panden, die op dit moment samen de TripleO Campus vormen. Het grootste deel (de hal) van het Posthuis zal in gebruik blijven bij PostNL als sorteer- en distributiecentrum. Verder is het gebouw langdurig verhuurd aan Craze B.V., een marketing- en reclamebureau met meer dan 15 medewerkers.

Het PostNL gebouw is omgedoopt tot Posthuis en zal na de aanstaande renovatie van de plint van het gebouw zo snel mogelijk toegevoegd aan de TripleO Campus. Na de verbouwing zal Craze de voorste strook van het Posthuis in gebruik nemen. Met de verbouwing krijgt het pand een transparante en hedendaagse uitstraling, passend bij de TripleO Campus. 

Parkeren
Het terrein om het gebouw zal extra parkeergelegenheid gaan bieden aan de gebruikers van onze gebouwen. Dat is ook nodig, want met de komst van steeds meer nieuwe huurders groeit de parkeerbehoefte. Door de auto's van het campusterrein af te halen en aan de rand te parkeren, ontstaat er meer een campus-gevoel.

Wilt u meer weten over het Posthuis of de TripleO Campus in Breda? Of wilt u zich vestigen op de campus, in een bedrijfsverzamelgebouw of eigen pand? Neem contact op met Pim van Os (e-mail) voor meer informatie!

Ontwerp en productie van onderstaande banner: Grafisch Lab


Bel me terug
* Verplichte velden
Inloggen huurders
Inloggen huurders