Contact

tripleo campus breda


Posthuis - TripleO Campus Breda

Posthuis TripleO Campus Breda

To the point

Locatie
Oppervlakte
Huurders

:
:
:

TripleO Campus Breda
Ca. 4.050 m²
Craze, PostNL


Over Posthuis

Het PostNL-pand aan de Slingerweg werd eind 2017 door Kadans Science Partner gekocht en omgedoopt tot Posthuis. Posthuis is het vierde bedrijfsverzamelgebouw op de campus, na het Blushuis, AV Huis en Pakhuis. Posthuis ligt tegenover deze panden, en vormen op dit moment samen de TripleO Campus. Het grootste deel (de hal) van het Posthuis zal in gebruik blijven bij PostNL als sorteer- en distributiecentrum. Verder is het gebouw langdurig verhuurd aan Craze B.V., een marketing- en reclamebureau met meer dan 15 medewerkers.

Dankzij een goede samenwerking met alle betrokken partijen was de renovatie van het Posthuis snel afgerond. Het Posthuis heeft een meer hedendaagse en transparante uitstraling gekregen, die past bij de rest van de campus. Door de grote ramen aan de voorzijde van het pand krijgt Craze een mooie open ruimte tot haar beschikking. Na de verbouwing heeft Craze de voorste strook van het Posthuis in gebruik genomen.
Parkeren
Het terrein om het gebouw biedt extra parkeergelegenheid aan de gebruikers van onze gebouwen. Dat is ook nodig, want met de komst van steeds meer nieuwe huurders groeit de parkeerbehoefte. Door de auto’s van het campusterrein te verplaatsen naar deze parkeerplaats wordt het campusgevoel gestimuleerd en het groene karakter benadrukt.

Wilt u meer weten over het Posthuis of de TripleO Campus in Breda? Of wilt u zich vestigen op de campus, in een bedrijfsverzamelgebouw of eigen pand? Neem contact op met Pim van Os (e-mail) voor meer informatie!

Bel me terug
* Verplichte velden

Foto's Posthuis

Posthuis TripleO Campus Breda
Posthuis TripleO Campus Breda
Posthuis TripleO Campus Breda
Posthuis TripleO Campus Breda
Vergroten »
Inloggen huurders
Inloggen huurders