Contact

tripleo campus breda


Pakhuis - TripleO Campus Breda

Pakhuis TripleO Campus Breda

Over Pakhuis

Het Pakhuis is in 2014 opgeleverd door aannemer Hercuton en is gelegen op de TripleO Campus in Breda. Deze campus is het kristallisatiepunt voor creatieve, innovatieve en technologische bedrijvigheid in de regio Breda. Zo ook het Pakhuis, wat voor Kadans reden was het pand aan te kopen. De verwerving van het Pakhuis is voor Kadans de eerste stap geweest in de doorontwikkeling van de TripleO Campus.

Het Pakhuis is ca. 2.000 m² groot en wordt gehuurd door SVZ International, onderdeel van Royal Cosun, en Onestein, een implementatiepartner voor zakelijke software. 


SVZ International

Het Pakhuis is langjarig verhuurd aan SVZ International, onderdeel van Royal Cosun. SVZ is een internationale organisatie en verwerkt fruit en groenten tot ingrediënten voor de internationale voedingsmiddelenindustrie. Op de locatie in Breda zit het hoofdkantoor en vindt onderzoek plaats.
SVZ heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Spanje, België en Polen waar de afdelingen voor productie, sales, ontwikkeling en promotie gevestigd zijn.

Onestein

Software is geen doel, maar een middel. Het draait om het afstemmen van bedrijfsprocessen met IT, om zo de dagelijkse werkzaamheden optimaal te ondersteunen.
Onestein is een implementatiepartner voor zakelijke software. Vanuit een gedegen kennis van IT en business processen en een oprechte interesse in hun klanten leveren zij software waarmee ondernemers in staat zijn om hun eigen potentie maximaal te benutten.

Bel me terug
* Verplichte velden

Foto's Pakhuis

Pakhuis TripleO Campus Breda
Pakhuis TripleO Campus Breda
Pakhuis TripleO Campus Breda
Pakhuis TripleO Campus Breda
Pakhuis TripleO Campus Breda
Vergroten »
Inloggen huurders
Inloggen huurders