Contact

tripleo campus breda


AV-huis - TripleO Campus Breda

Het AV-huis op de TripleO Campus in Breda is een bedrijfsverzamelgebouw voor de creatieve en technologische sector. Het AV-huis beschikt over diverse faciliteiten die een AV en media professional nodig heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld een geluidsstudio en een montagekamer aanwezig maar ook zijn er vergaderzalen voor gedeeld gebruik beschikbaar. 

Het AV-huis past bij de ambitie van Kadans om duurzame gebouwen aan de portefeuille toe te voegen. Het gebouw is bijzonder duurzaam en het AV-huis heeft een groencertificaat voor duurzame nieuwbouw toegekend gekregen. Om dit te bereiken is onder meer een warmte-koude opslag toegepast, met daarbij zonnecellen op het dak en de toepassing van duurzaam hout. 

Aanwezige huurders

In het AV-Huis zijn meer dan 15 partijen gevestigd die allemaal gelieerd zijn aan de creatieve, technologische industrie. Hierbij ligt de nadruk op partijen die werken met beeld, geluid, games, multimedia en animatie.

Een overzicht van alle huurders is hier te vinden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf in het AV-huis en op de TripleO Campus in Breda?Neem contact op met Pim van Os (e-mail) voor meer informatie!


Exterieur (foto's afkomstig van Hercuton)

Vergroten »

Interieur (foto's afkomstig van Hercuton)

Vergroten »


Bel me terug
* Verplichte velden
Inloggen huurders
Inloggen huurders