Contact

tripleo campus breda


TripleO Campus Breda

De TripleO Campus is het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken. Een groene en rustige oase in de stad. Meer dan 100 bedrijven en professionals uit verschillende disciplines werken hier samen.

De aanwezigheid van de gezamenlijke buitenruimte, studio’s en het grand café ‘Canteen’ met vergaderruimten dragen bij aan de onderlinge samenwerking. De campus draait om het netwerk. Nieuwe mensen leren kennen, samenwerken, borrels, synergie, voetballen op het gras, uitbreiding van jouw vrienden-, maar voornamelijk jouw zakelijke netwerk. 

Naast de sociale duurzaamheid is op de Campus onder meer geïnvesteerd in warmte-koude opslag, zonne-energie en de groene buitenruimte. Het AVhuis draagt het groenlabel van agentschap NL afgegeven door het ministerie van infrastructuur en milieu.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf op de TripleO Campus in Breda?
Neem contact op met Pim van Os (e-mail) voor meer informatie!Bel me terug
* Verplichte velden

AV-Huis

Het AV-Huis is de ideale werkplek voor professionals die werken aan beeld, geluid, animatie, games en multimedia. Een innovatief kantoorgebouw dat uitnodigt tot samenwerking tussen vakgenoten. Het AVhuis beschikt over diverse faciliteiten die een AV en media professional nodig heeft. Zo is er bijvoorbeeld een geluidsstudio en een montagekamer. Om relaties te ontvangen: een vergaderkamer voor overleg en een kleine bioscoop voor screenings. Een glasvezelnetwerk verbindt het AVhuis met de digitale wereld. Lees meer...

Blushuis

Het Blushuis is een bedrijfsverzamelgebouw en fungeert als hét verzamelpunt in Breda voor bedrijven uit de creatieve industrie. In het kantoorpand huizen veel verschillende bedrijven, van beginnende ondernemers tot bedrijven met al veel ervaring op hun naam. Het Blushuis is daarom de ideale plek om kennis en ervaring met elkaar te delen.
In het bedrijfsverzamelgebouw in Breda doe je niet alleen inspiratie op van andere ondernemers of bedrijven. Het kantoorpand zelf is ook nog eens ontzettend inspirerend. Het Blushuis is gevestigd in de oude brandweerkazerne van Breda die is omgebouwd tot een verzamelgebouw voor bedrijven. Het kantoorpand heeft daardoor een verrassende en creatieve uitstraling. Lees meer...

Pakhuis

Het Pakhuis is in 2014 opgeleverd door aannemer Hercuton en is gelegen op de TripleO Campus in Breda. Het Pakhuis wordt gehuurd door twee bedrijven en is daarmee volledig bezet.

SVZ International is onderdeel van Royal Cosun en huurt in het Pakhuis. SVZ is een internationale organisatie en verwerkt fruit en groenten tot ingrediënten voor de internationale voedingsmiddelenindustrie. Op de locatie in Breda zit het hoofdkantoor en vindt onderzoek plaats. De productielocaties liggen in Amerika, Spanje, België en Polen. 
Onestein is een implementatiepartner voor zakelijke software en levert software waarmee ondernemers in staat zijn om hun eigen potentie optimaal te benutten. Lees meer...

Posthuis

Het PostNL pand wordt het vierde bedrijfsverzamelgebouw op de campus, na het Blushuis,  AV Huis en Pakhuis die op dit moment samen de TripleO Campus vormen. Het PostNL gebouw is omgedoopt tot Posthuis en zal na de aanstaande renovatie van de plint van het gebouw zo snel mogelijk toegevoegd aan de TripleO Campus. Het grootste deel (de hal) van het Posthuis zal in gebruik blijven bij PostNL als sorteer- en distributiecentrum. 
Verder is het gebouw langdurig verhuurd aan Craze B.V., een marketing- en reclamebureau met meer dan 15 medewerkers.  Na de verbouwing zal Craze de voorste strook van het Posthuis in gebruik nemen. Met de verbouwing krijgt het pand een transparante en hedendaagse uitstraling, passend bij de TripleO Campus. Lees meer...

Inloggen huurders
Inloggen huurders