Contact

faciliteiten


Laboratorium huren? In Nijmegen of Wageningen?

Bij Kadans Science Partner kunt u in Nijmegen en Wageningen een laboratorium huren in een omgeving waar science, innoveren, kennisdelen en samenwerking kernbegrippen zijn.

Momenteel beschikt Kadans Science Partner over meerdere locaties met state-of-the-art bedrijfsgebouwen waar u een laboratorium kunt huren. Kadans Science Partner beschikt als verhuurder over alle benodigde vergunningen voor onderzoeksruimten zoals alle soorten laboratoria. Deze locaties betreffen Novio Tech Campus Nijmegen, in Wageningen Plus Ultra en BioPartner Center Wageningen. Plus Ultra en BioPartner Center Wageningen worden ook wel Food Valley Incubators genoemd. Beide locaties liggen namelijk midden in het centrum van Food Valley en dichtbij Wageningen University & Research centre, Wageningen UR. Plus Ultra is gebouwd op Wageningen Campus waar ook diverse typen en afmetingen laboratoria te huren zijn.

Laboratorium huren in Nijmegen of Wageningen


Uw laboratorium? Onze focus!

Kadans Science Partner is gespecialiseerd in de ontwikkeling en exploitatie van bedrijfs- en kantoorgebouwen in combinatie met een laboratorium, cleanroom, onderzoeksruimte, geconditioneerde ruimte, pilot plant en/of kantoorruimte. Hiervoor beschikt Kadans Science Partner over alle benodigde vergunningen.

In de gebouwen huren vooral R&D-afdelingen van kennisinstellingen, onderwijsinstellingen en kennisintensieve bedrijven in innovatieve (top)sectoren, zoals Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biotechnology, Biobased en High Tech Semicon, een laboratorium. Veel van onze huurders huren niet alleen een laboratorium, maar hebben daarnaast bijvoorbeeld ook een eigen kantoor, een cleanroom of andere faciliteit.

Wilt u ook niet alleen een laboratorium huren, maar heeft uw bedrijf behoefte aan meer faciliteiten? Geen probleem! Kadans Science Partner is er voor u. Kadans Science Partner is uniek in haar focus op de huisvesting van kennisintensieve bedrijven en instellingen. Wij zijn als geen ander in staat u te adviseren over de benodigde faciliteiten.


De voordelen van het huren van een laboratorium bij Kadans!

Een laboratorium huren gaat bij Kadans Science Partner veel verder. Hieronder ziet u een aantal van de exclusieve voordelen van het huren van een laboratorium in een van onze gebouwen:

Een laboratorium huren op een plek met ruimte om verder te groeien!

We bieden onze huurders ruimte om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Flexibel, pragmatisch en op maat! Het kan op Novio Tech Campus in Nijmegen én het kan in Wageningen! We vertellen u graag meer over alle ontwikkelingen waaraan we in Nijmegen én in Wageningen werken.

Een laboratorium huren in een innovatieve en dynamische omgeving!

U huurt uw laboratorium niet in zomaar een gebouw of in zomaar een stad. De plek waar u uw laboratorium gaat huren is omgeven door bedrijven en instellingen die stimulerend en prikkelend werken. We hebben een overzicht van de verschillende huurders die inmiddels al een laboratorium huren in een van onze gebouwen.

Een laboratorium huren en direct onderdeel zijn van topnetwerken!

Wat denkt u van Health Valley? Van het Business Cluster Semiconductors? Het zijn topnetwerken in Nijmegen! Hetzelfde geldt voor Wageningen waar u direct in het Food Valley netwerk en het netwerk van Wageningen UR zit.

Een laboratorium huren met faciliteiten en services!

De faciliteiten en services die we u bieden zijn eindeloos. Van bijvoorbeeld bedrijfsgassen, analysemogelijkheden tot bijna elke specifieke dienst die u wenst. Ook zijn er met bedrijven en instellingen in de omgeving van uw laboratorium diverse afspraken gemaakt voor het gebruik van specifieke faciliteiten. Dat scheelt u vaak een grote investering.

Een laboratorium huren van een partner met kennis van zaken!

Kadans Science Partner snapt als geen ander de behoeften van ondernemers in science. We voelen ons ook verantwoordelijk voor uw succes. Uw behoeften pakken we professioneel en praktisch op, met heel veel kennis van zaken.

U huurt van de partner met alle vergunningen op zak.

Als specialist in het verhuren van locaties met veel science faciliteiten kunnen we u voor research doeleinden in diverse ruimten toestemming geven. Kadans Science Partner beschikt namelijk over deze vergunningen.


Soorten laboratoria in Nijmegen en Wageningen

Novio Tech Campus Nijmegen en BioPartner Center Wageningen

Bij Kadans praat u met mensen die zelf uit de branche komen. Mensen die als geen ander uw wensen en eisen begrijpen. Zo zijn de laboratoria ruimten bij onze huurders allemaal anders. Kadans faciliteert de volgende laboratoria aan haar huurders en beschikt uiteraard ook over alle benodigde specifieke vergunningen voor deze typen laboratoria:
- Chemisch laboratorium
- Medische laboratoria
- Microbiologisch laboratorium
- ML-1 laboratorium
- ML-2 laboratorium
- ML-3 laboratorium
- Flex lab


Interesse?

Wilt u eens vrijblijvend praten over het huren van een laboratorium in Nijmegen of Wageningen? Bel 0411 625 625, mail naar info@kadans.com of klik op de onderstaande 'Bel me terug' button en we nemen snel contact met u op. 

Bel me terug
* Verplichte velden
Novio Tech Campus, BioPartner Center Wageningen, Plus Ultra Wageningen Campus. Science plekken voor het huren van een laboratorium.


Bel me terug
* Verplichte velden

Inloggen huurders
Inloggen huurders