Contact
BEL ME
* Verplichte velden

faciliteiten


Laboratorium

EEN EIGEN SCIENCE LOCATIE LATEN BOUWEN MET EEN LAB EN ANDERE SCIENCE FACILITEITEN? EEN LOCATIE ERGENS IN NEDERLAND WAAR U DE ENIGE HUURDER VAN BENT? KIES DAN VOOR DE UNIEKE INTEGRALE AANPAK EN EXPERTISE VAN KADANS SCIENCE PARTNER.

OF WILT U ZICH VESTIGEN, SAMEN MET ANDERE SCIENCE BEDRIJVEN, IN EEN SCIENCE VERZAMELGEBOUW MET ONDER ANDERE LAB FACILITEITEN?

Kadans Science Partner ontwikkelt, bouwt of koopt, financiert, verhuurt en beheert gebouwen met laboratoria voor kennisintensieve bedrijven en instellingen door heel Nederland, beschikt over alle noodzakelijke vergunningen en kent als geen ander op de markt de eisen die gesteld worden aan de bouw van een laboratorium en de installaties in een laboratorium. Kadans Science Partner is bekend met diverse soorten laboratoria, kent de wensen, de eisen én de mogelijkheden van de verschillende laboratoria en is in staat u optimaal te adviseren.

Kadans geeft u graag referenties van de vele laboratoria die Kadans in Nederland al heeft gebouwd. Met toestemming van onze huurders kunnen we u er zelfs een kijkje laten nemen! Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met Jeff Gielen of Chiel van Dijen.

Kadans is uw vastgoed science partner. Kadans ontwikkelt, koopt, bouwt, financiert, verhuurt en beheert science bedrijfspanden op maat, met o.a. laboratoria, pilot plants en cleanrooms

Laboratorium-laboratoria-lab-op-maat

Uw laboratorium kan door Kadans Science Partner worden ontwikkeld, gebouwd, gefaciliteerd, gefinancierd, verhuurd en beheerd. U kunt zich in uw hoogwaardige laboratorium omgeving geheel richten op uw innovaties en onderzoeken. Uiteraard kunnen om uw laboratorium heen ook kantoren worden gebouwd, of een pilot plant, een cleanroom, een geconditioneerde ruimte, of een andere multifunctionele R&D ruimte.

Kadans bouwt en beheert laboratoria van diverse afmetingen. Van klein tot heel erg groot.

Laboratoria waarin Kadans Science Partner kan voorzien en over alle benodigde vergunningen beschikt:

- Chemisch laboratorium
- Medische laboratoria
- Microbiologisch laboratorium:
  
- ML-1 laboratorium
  
- ML-2 laboratorium
  
- ML-3 laboratorium
   - Biosafety level 1, bsl 1 lab
   - Biosafety level 2, bsl 2 lab
   - Biosafety level 3, bsl 3 lab

- Flex lab

Laboratorium opties in science verzamelgebouwen

Voor kleine bedrijven of starters beschikken we ook over science verzamelgebouwen met incubator functie, veelal in de nabijheid van universiteiten of andere kennisinstellingen. Voorbeelden daarvan zijn Novio Tech Campus in Nijmegen, BioPartner Center Wageningen en Plus Ultra in Wageningen. Ook op deze locaties kunnen we uw laboratorium op maat inrichten. Klik hier voor meer informatie over het huren van een laboratorium in één van onze state-of-the-art science gebouwen in Nijmegen en Wageningen.

Laboratorium huren Nijmegen Wageningen

In de science verzamelgebouwen van Kadans in Nijmegen en in Wageningen zijn af en toe ook ruimten vrij waar al een laboratorium in is gebouwd. Bel ons even als u interesse heeft!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een laboratorium in Nijmegen of Wageningen? De onderstaande linken leiden u naar meer informatie over de betreffende mogelijkheden:
- laboratorium huren in Nijmegen
- laboratorium huren in Wageningen

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Inloggen huurders
Inloggen huurders