Contact

faciliteiten


Geconditioneerde ruimte

Op zoek naar huisvesting met een geconditioneerde ruimte, zoals bijvoorbeeld een cleanroom? Of wilt u zelf een gebouw laten bouwen met een grote of kleine geconditioneerde ruimte? Kadans Science Partneris hierin gespecialiseerd. Wij ontwikkelen, bouwen, financieren, verhuren en beheren gebouwen voor bedrijven. Deze dienen vaak te worden voorzien van een of meerdere geconditioneerde ruimten. Maar ook laboratoria, pilot plants, cleanrooms, multifunctionele R&D ruimten en technohallen worden door Kadans Science Partner voor haar opdrachtgevers ontwikkeld en gebouwd.

Kadans Science Partner kent als geen andere de eisen die opdrachtgevers aan geconditioneerde ruimten stellen en beschikt over alle benodigde specifieke vergunningen. Afhankelijk van uw product adviseren wij u ten aanzien van de installaties en faciliteiten. We kennen de eisen, normen en wettelijke bepalingen op het gebied van veiligheid, hygiëne, duurzaamheid, kwaliteit en energieverbruik die voor bepaalde producten in geconditioneerde ruimten worden gesteld.

Starters en kleine bedrijven verwelkomen we graag in een van onze verzamelgebouwen of incubators. Ook daar kan uw op maat geconditioneerde ruimte worden ontwikkeld. Deze locaties van Kadans Science Partner bevinden zich vaak in de omgeving van universiteiten en andere kennisinstellingen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Contact

Bel me terug
* Verplichte velden
Inloggen huurders
Inloggen huurders