Contact

faciliteiten


Cleanroom

OP ZOEK NAAR EEN EIGEN SCIENCE LOCATIE? U KUNT KADANS SCIENCE PARTNER GEHEEL OP MAAT UW EIGEN SCIENCE LOCATIE LATEN BOUWEN, VOORZIEN VAN EEN CLEANROOM EN ANDERE SCIENCE FACILITEITEN. MET UW BEDRIJF OF INSTELLING ALS ENIGE HUURDER!

OF LIEVER VESTIGEN IN EEN SCIENCE VERZAMELGEBOUW MET CLEANROOM FACILITEITEN? OOK DAT KAN BIJ KADANS SCIENCE PARTNER!

Een cleanroom is voor veel bedrijven en organisaties een grote investering. Hier biedt Kadans dé optimale oplossing.

Gebouwen met geconditioneerde ruimten zoals cleanrooms en andere onderzoeksfaciliteiten, is een specialisatie van Kadans Science Partner. Als geen ander kent Kadans de vele normen waaraan een cleanroom moet voldoen om voor mensen en producten veilig te zijn. Daarnaast zijn deze normen nodig om te kunnen werken volgens de wettelijke regels. Kadans Science Partner beschikt uiteraard over de benodigde specifieke vergunningen.

Cleanroom varianten waarin Kadans Science Partner gespecialiseerd is:
- Cleanroom voor High Tech Semicon
- Cleanroom voor medische toepassingen
- Cleanroom voor farmaceutische R&D toepassingen en productie

Voor kennisintensieve bedrijven en organisaties door heel Nederland ontwikkelt, bouwt, financiert en beheert Kadans Science Partner gebouwen met een cleanroom of meerdere cleanrooms en vele andere faciliteiten. Dit betreffen zowel bedrijfsgebouwen waar een enkel bedrijf en huurder in is gevestigd, als verzamelgebouwen en incubator gebouwen voor kennisintensieve bedrijven en instellingen. Complete gebouwen inclusief cleanrooms kunnen door Kadans Science Partner turn key worden gebouwd.

Cleanroom huren of gebouw met cleanrooms laten ontwikkelen? Bel Kadans Science Partner!

Kadans Science Partner kent als geen ander de eisen die u aan de zeer zuivere werkomgeving stelt en is in staat u optimaal te adviseren en faciliteren als het gaat om cleanrooms. Of het nu om een cleanroom ter grootte van een tafel, van enkele vierkante meters of van duizenden vierkante meters gaat. Kadans Science Partner weet waarover u praat. De classificaties van cleanrooms, de verschillende installaties, de luchtstromen. Kadans Science Partner denkt graag met u mee om voor u een duurzame, hoogwaardige cleanroom te bouwen of in te richten. De cleanrooms die Kadans bouwt voldoen gegarandeerd aan de gewenste cleanroom klasse.

Wat voor soort cleanroom voor u geschikt is, aan welke eisen deze voor uw producten moet voldoen, welke cleanroom klasse geldt, hoe de inrichting van uw cleanroom het beste kan zijn, welke installaties er zijn en welke bij uw producten passen, hoe de luchtstromen moeten lopen... het zijn allemaal vragen waar Kadans Science Partner u graag verder mee helpt. Kadans Science Partner denkt graag met u mee om voor u een duurzame, hoogwaardige cleanroom te bouwen of in te richten.

Kadans is merk onafhankelijk. Daarom kan Kadans u de cleanroom inrichting adviseren die het beste bij uw productie past.

Uw cleanroom kan door Kadans Science Partner worden ontwikkeld, gebouwd, gefaciliteerd, gefinancierd, verhuurd en beheerd. Kadans heeft alle vergunningen. Uiteraard kunnen om uw cleanroom heen ook kantoren worden gebouwd, een pilot plant, laboratorium, andere geconditioneerde ruimten of welke multifunctionele R&D ruimte dan ook.

Voor kleine bedrijven of starters kunnen we op maat een cleanroom inrichten in een van onze science bedrijfsverzamelgebouwen of incubators. Deze staan veelal in de nabijheid van universiteiten en andere kennisinstellingen: BioPartner Center Wageningen, Plus Ultra Wageningen Campus en Novio Tech Campus, NTC, Nijmegen

Cleanroom bouwen of huren

Lees hier meer informatie over het huren en/of bouwen van een cleanroom in een ‘eigen’ pand of in één van de Kadans Science Partner verzamelgebouwen.

Wat is een cleanroom?

Lees hier meer informatie over een cleanroom.

Meer informatie?

Meer weten over cleanrooms en de Kadans aanpak? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Of vul het ‘Bel me terug’ formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel me terug
* Verplichte velden

 


Bel me terug
* Verplichte velden

Inloggen huurders
Inloggen huurders