Contact

52Nijmegen

Herkenningspunt voor Nijmegen en de regio!

52Degrees is met een hoogte van 18 verdiepingen een echt herkenningspunt voor Nijmegen en de omgeving. Dankzij de bijzondere knik in de gevel vormt het een uitnodigend gebaar naar bezoekers en gebruikers. De toren biedt ruim 25.000 m2 aan kantoren, laboratoria, een restaurant, bar en meeting rooms. Het gebouw staat op een oplopend maaiveld, met daaronder 587 parkeerplaatsen voor huurders en bezoekers.
De grote, flexibel in te delen ruimtes maken het mogelijk om op een efficiënte manier comfortabele werkplekken te creëren. De ruimtes die je huurt kun je naar eigen behoefte inrichten. Geavanceerde gebouwinstallaties zorgen voor een duurzame werkomgeving en een prettig werkklimaat. Daarnaast zijn er vele gezamenlijke voorzieningen.

Vaste werkplekken, flexplekken, informele werkplekken, stiltewerkplekken, presentatieruimtes, meeting rooms… Huurders weten zelf het beste waar hun bedrijf behoefte aan heeft. Daarom gaan we graag om de tafel om een voorstel op maat te maken, op basis van de huurders voorkeuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een kantoor of labruimte te huren in 52Nijmegen? Of wilt u meer informatie over de Novio Tech Campus? Neem contact met ons op door hier te klikken en we lichten u graag in!

52Nijmegen in het Brabants Dagblad: Rikus Wolbers over Novio Tech Campus


Bel me terug
* Verplichte velden

Inloggen huurders
Inloggen huurders