Contact

vacatures stages


Vacatures bij Kadans Science Partner

Ter versterking van ons team zijn wij momenteel op zoek naar:

Facilitair coördinator (1 fte)

In de functie van Facilitair coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor huurders en leveranciers van onze gebouwen in Wageningen en/of Nijmegen. Je vormt samen met de Facility Manager en andere coördinatoren een belangrijke schakel binnen de vastgoed-managementafdeling van Kadans Science Partner.

Voor alle details klik hier.


Hospitality medewerkster (1 fte)

In de functie van hospitality medewerkster ontvang je al onze zakelijke bezoekers op ons kantoor in Haaren en zorg je voor de facilitering van de besprekingen met extern bezoek en de interne lunch van Kadans. Voor de telefoniste taken ben je verantwoordelijk voor het op professionele wijze screenen, doorverbinden en/of beantwoorden van alle inkomende gesprekken. Je doet dit samen met de andere medewerkster en werkt daarnaast in het secretariaatsteam mee bij de uitvoering van de diverse allround facilitaire en administratieve werkzaamheden.

De gehele vacature vindt u hier.


Project manager (1 fte)

Als allround project manager binnen Kadans Science Partner draag je in belangrijke mate bij aan de groeidoelstelling door de realisatie van huisvesting, van initiatieffase tot en met de oplevering en nazorg. De project manager is financieel, organisatorisch en kwalitatief verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwbouw, de tailor made afbouw van een gebouw en/of de herontwikkeling van bestaand vastgoed. In deze functie onderhandel je met aannemers, installateurs, adviseurs en overheden. Tevens heb je een belangrijke rol bij het vertalen van de gebruikerswens tot een technische oplossing welke aansluit bij de mogelijkheden van het gebouw. De project manager rapporteert rechtstreeks aan het management team.

Voor de gehele vacature kunt u hier klikken.


Stages bij Kadans Science Partner

Kadans Science Partner biedt studenten van het hoger beroepsonderwijs (HBO) regelmatig de gelegenheid om de praktijk te ervaren. Zowel meeloop- als afstudeerstages behoren het gehele jaar door tot de mogelijkheden. Kadans Science Partner probeert samen met de student tot een geschikt onderzoeksonderwerp te komen, waarbij het initiatief bij de student moet liggen. De basiskennis op het gebied van vastgoed zal de student vanuit de opleiding meekrijgen. Binnen een stageperiode brengt Kadans Science Partner de student praktijkkennis bij door hem/haar zelf mee te laten werken in de organisatie, onder andere binnen de eigen beheerafdeling. Tevens wordt de student zoveel mogelijk betrokken bij interessante projecten die zich op dat moment voordoen.

Stuur voor meer informatie over stage- en/of afstudeermogelijkheden een email naar info@kadanssciencepartner.nl.

Inloggen beleggers
Inloggen huurders