Contact

huurders


IJ5Lab

Founders van IJ5Lab willen een bijdrage leveren aan laboratoriumonderwijs van goede kwaliteit dat aansluit op de behoeften van de bedrijven, en aan de instroom van voldoende studenten.

IJ5Lab is gestart met Rijn IJssel, ROC de Leijgraaf, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Akzo Nobel, BLGG AgroXpertus, MSD Animal Health, Mead Johnson, Nunhems Zaden / Bayer CropScience, ScienceLynk, MSD en Teijin Aramid. Samen zetten ze zich in voor een regionale kennisinfrastructuur waar bedrijfsleven en onderwijs elkaars natuurlijke partners vormen. Ze investeren in vaklieden door de vernieuwing en verbetering van het initieel onderwijs, cursussen en contracten in het kader van een leven lang leren. Er komen bijvoorbeeld specifieke opleidingsroutes, die (deels) worden uitgevoerd in de bedrijven in de regio.

Voor IJ5Lab is er een speciaal loket opgezet waar ondernemers, overheid en onderwijs terecht kunnen met vragen over chemie en biotechnologie. Via dit loket worden ook opdrachten geplaatst en uitgevoerd.

Voor meer informatie klik hier

Inloggen beleggers
Inloggen huurders